ahojte, predpokladam ze tato tema sa tu opakovala uz, ale nevedela som tu najst presne to co hladam...priblizne pred mesiacom som po roku a pol vysadila HAK, ako sa hovori clovek sa uci na vlastnych chybach, a aj ked som rok svato svate odmietala ze hak mi moze skodit, tak tych poslednych 5 mesiacov som bola cim viac tym neistejsia neziaducimi ucinkami, zrejme to bola z velkej casti aj paranoja, ked ma niekde nieco zabolelo a ja som hned stresovala ze boze co ked sa mi upchali cievy alebo nieco podobne, tak som si pre svoje dobro hak vysadila, bolo to presne pred mesiacom, od vtedy som nemala sex, resp. mali sme taky osminovy sex ked do mna dva razy vnikol bez ochrany ale ja som povedala ze dost, ze nebudem riskovat. no a od vtedy som este nedostala menzes. zacinam mat paranoju aj z toho ze ci nie som tehotna, aj ked je to vazne velmi malo nepravdepodobne, a na druhu stranu a utesujem tym ze si presne nepamatam kedy som ho naposledy dostala, a ze som si len mozno pomylila dni, takze otazka znie, vy co ste prestali uzivat hak, dostali ste potom menzes normalne pravidelne? alebo vas to "rozhadzalo" a a dostali ste ako prislo? treba s tym ist ku gyn., co sa to "vyriesi samo" (ze ci je to "normalne" ze po douzivani HAK mi to meska'
po dobrati HAK ziaden menzes
Ja som po vysadeni najprv dostala v pohode prvý mesiac, potom po troch mesiacoch a potom po pol roku a to by som nebola dostala keby som s tým niečo nezačala robiť. Vyvolavačky neodporučam, nič to nerieši. Ja som začala brať Yam, beriem ho doteraz a všetko v pohode. Dobrá je aj Pupalka, Dong quai, Damiana.
ahoj jednoockoo,tak to mi je luto co sa vam stalo v rodine,prijmi uprimnu sustrast..to je presne ako moja doktorka,vsetko liecit s liekmi a bez efektu..:(uz mam uzit len posledny tyzden a kaslem nato..radsej budem chodit na vyvolavycky stale,ale nebudem mat vedlajsie ucinky z hak
dakujem baby za reakcie. mozno je to aj tym ze posledne dva tyzdne boli dost hekticke, dvaja clenovia z mojej rodiny zomreli, bolo to dost smutne o nervy, samy stres, takze moze to byt aj z toho, a taktiez mozno este nepresiel ten mesiac na dalsie kramy...ku doktorke by som velmi nechcela ist, nie je zla, ale je to taka ta pani ktora si mysli ze s HAK sa vsetko vylieci a nemam naladu pocuvat jej recicky....vdaka baby, aspon viem ze v tom nie som sama :)
ahoj, ja som vysadila HAK v juli po 5rokoch. 15.7. som dostala a odvtedy nic :( az doteraz. u doktorky som bola, tehotna nie som, vysledky mam dobre, az na testosteron, ten je trochu zvyseny. takze sama v tom urcite nie si... a nenamyslaj si, ze si tehotna, to urcite nie je tym
ahoj,ja som mala tiez taky problem ako ty..po vysadeni antikoncepcie som nemala 3 mesiace menzes a musela som ist na vyvolavacku..teraz uzivam necely rok a uz tento mesiac koncim..lebo mavam navaly tepla s pocitom na odpadnutie..uz to nechcem nikdy uzivat..uz len nejakymi prirodnymi tabletkami si skusim dat dokopy hormony