Už dlhšie pozorujem, že ked som rozčulena, alebo napata, tak mam červený krk a flaky na hrudi. Neviem od čoho to môže byť.Nenosím už ani hlboký vystrih kvoli tomu. A este aj šatku na krk si začnem davať čoskoro. Má niekto podobný problém?
Červeny krk a hrudnik
Mám podobný problém, na hrudi sa mi objavujú raz za deň červené fľaky vždy, keď mi ostane teplo. Nesvrbia ma, nepália ani nebolia. Po chvíli zasa zmiznú... Neviem, z čoho by to mohlo byť... už som bola aj u lekárky, zatiaľ mi dala iba nejakú mastičku a kvapky, ale... asi ma pošle na pohotovosť... vraj... Má niekto podobné červené fľaky, ktoré necíti, že ich má, keď ich má?
ahojte, ja mám rovnaký problém...ale už pár rokov...úplne mi to ovplyvňuje život...najmä v spoločnosti...
vystupovanie pred viacerými ľuďmi tak to je horor...riešim to rôžnymi roláčikmi...no najhoršie je že nikdy neviem kedy ich budem mať...nemôžem si obliecť hocičo ked sa chcem ísť baviť...vždy na tie fľaky musím myslieť aby som predišla blbým otízkam...chcem aby to už skončilo a bola som normálna ako iní...no nevedela som, že tento problém majú viaceri.
ja mam ten isty problem. a neviem vobec čo to može sposobovať. počula som že to je vraj psychickkeho charakteru. Je to neprijemne všetci sa ta pytaju čo to tam máš za flaky a citiš sa ako menejcenna. Kto by nam, vedel pomoct s tymto problemom? Kostymka a odkekdy ti to začalo sa davať?
mam presne tento isty problem ...preto strasne nerada odpovedam ..... a ked uz musim ist tak berem mikiny a vselico .. je to hrozne + tie otazky co tam mas ? ked to nahodou niekto zbada .....
ahojte, tento problém mám aj ja.. je to psychického charakteru - napätie, stres.. nič s tým neurobíme - je to reakcia nášho tela.. zmizne to, keď sa ukľudníme... netreba na to hľadať žiadne lieky.. skôr sa zamerať na to, ako sa vyhýbať stresu.. napr. viac komunikovať s neznámimi ľuďmi..
ja mam taky isty problem ako ty. som alergicka na skoro všetky potraviny ale mne sa tie flaky davaju aj ked mi je teplo alebo sa s niekym rozpravam a vtedy sa každy pyta čo mam na krku je to velmi neprijemne. vyskušala som už viacero liekov a nepomaha to. alegologička ma poslala na gastroenterologicke vyšetrenie tak uvidim čo a ako idem tam v marci potom sa ozvem .
tak vidim, že nás je viac a nevieme, čo s tym zatial. Ano, hlavne pri skúšaní a odpovedi to je nepríjemné. Ani by to uz az tak nevadilo, len citim take palenie a horučavu . To mi brani v sustredeni sa.
Presne tento problém mám aj ja x( vždy ked som rozčúlená alebo sa bojím pri skúšaní a je mi to veľmi nepríjemné potom tie oázky čo to máš na krku červené? hrozné niečo vôbec neviem čo s tým x( ešte teraz sa to dá ked si dám mikinu ku krku ale w lete no hrozné niečo x( chcem sa toho zbaviť nejako no neviem čo mam robiť x((
mne sa to tiez stava,a nie je to trikrat prijemne urcite to ma emocionalny povod,ale zatial som nenasla sposob ako tomu predist,ked sa niekedy rozculim tak sa mi to stane alebo pri väcsej spolocnosti ludi po chvili je to prec ale zaobisla by som sa aj bez toho a tiez su mi neprijemne otazky typu preco mas taky cerveny krk?
ja mam takyto problem. A je to nervoveho povodu. Ked som rozculena a dusis to v sebe, tak sa ti na hrudi urobia cervene flaky... ono to vymyzne, ked sa ukludnis. Mne sa to 1x stalo, ked mi bolo velmi ukrivdene a chcela som sa hadat, v tom som zostala cervena na hrudi. Treba to dat zo seba von a ked to pride, ist na vzduch a rozdychat to, ukludnit. Nestava sa mi to casto, asi preto, ze sa casto nerozculujem :).