Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy so stolicou

Príspevok v téme: Problemy so stolicou
Trinidad

Mám taký problem, ze ked nemozem ist na wcko vo chvili ked mi treba, dostanem dlhodobu zapchu, potom mam casto stolicu malo a pritom vela jem, týžden tak fungujem a potom s adostavia krce a mna niekolkokrat preženie, uz si ani nepamatam kedy som mala normalnu stolicu mam akokeby trvalu zapchu s kuskovitou stolicou, alebo ma poriadne prezenie trva to uz dlho mozno skoro rok

mam56

I have won, now I am the king (more power counts). I have everything. I will help you, becuase I am not bad.
I will never lie. I don´t have the time to lie. I have another things to solve than to lie.
www.youtube.com

mam56

Mne sa stala taká vec, že v spánku ku mne prišiel taký malý trpaslík (lesný) a opýtal sa ma, či som bol na veľkú potrebu? Ja že nie. On mi povedal, že prečo to v sebe zadržiavam??? Tak som sa posral (pri strome), ale počas spánku. Ráno som si chcel dať dole slipy, ale keď som si ich v prudkom zábere dal dole, tak som zistil, že som si spravil súčasne aj depiláciu. Na riti som v tej chvíli nemal už ani jeden chlp:-)
Problémy so stolicou budú vždy. Na to si treba zvyknúť.

RNG

Na normalne dobre travenie potrebujes dostatok kyselin, enzymov, mikrovlaknin na cistenie criev a krmenie probiotik a kvalitne probiotika.
Zrejme cast z tohoto nemas, pavdepodobne aj vsetky v dostatku, , takze si ich musis doplnovat, inac si poskodis travenie a absorbciu, co vedie k stovkam roznych zdravotnym problemov.

Zdenka Ondrejasova

Dobry vecer chcem sa sptytat velmi casto ma prehana skoro stale.a ked som isla za nasou doktrkou sprvila so mna blazna dalujem velmi pekne .uz som z toho zufala.papa dobru noc

lukašo

Bilinkove caje aspon dvojtiznovu kuru. Doplnky ktore obsahuju Enzymi a najlepsi je caj z horca. Podporuje cinnost zaludka lepsie travenie a tvorbu zaludocnej kyseliny...mna uz len potesi ak sa mozem fajne vys... :-)

nička 22

ja by som sa chcela spýtat ze ja nemam normalnu stolicu ... je taka hruba a nechce zo mna vyjst :) .. a stale ked idem na wcko tak tlacim ako tak ale po 1. to boli a po 2. ona nechce vyjst ... prosim kaciaatko alebo ktokolvrk iny ... pomozte mi neviem co mam robit :(

kaciatko7

Trinidad, mliecne vyrobky sposobuju traviace problemy vela ludom, aj takym, ktori nemaju zistenu alergiu na laktozu. podla mna ich konzumacia je uplne nevhodna. este tak jogurt, ale len biely a prirodny, nie light. skus ich na cas uplne vyradit, nahrad ich napr. ovsenym, ryzovym, mandlovym mliekom, aspon kym sa ti upravi travenie. ked ich vyradis, nemusis sa obavat nedostatku vapnika, to su myty, ze mlieko a spol. su zdrojom vapnika. lepsim zdrojom su napr. strukoviny, mak, brokolica, orechy...okrem inych prospesnych latok. maso jedz, ked ti chuti (ja nejem, ani mi nechuti), ale snaz sa ho pripravovat bud dusene alebo len na nejakom kvalitnom oleji, napr. olivovy, so zeleninkou, nie na smotane. myslim, ze ked pouzijes fantaziu, uvaris aj zo zdravych potravin chutne a napadite jedlo a mozno budes prekvapena, ze aj celej rodine bude chutit.
inac, dobre na travenie je aj pridavat bylinky a koreniny do jedla, bazalka, oregano, petrzl. vnat, kurkuma, mata...nasad si do kvetinacov na okno, mozes tym padom pouzivat aj cerstve.

kaciatko7

Trinidad, veru, to asi ten prechod na nezdravu stravu. no, musis sa len zas vratit k tej zdravej, uvidis, ako pekne ti problemy s travenim vymiznu. inac, ako sa vola ta knizka? zhanam si aj ja nejaku, predsa z knizky sa lepsie cita, ako z pc, z tohto ma oci bolia :(
inac, mne na upravu stolice a celkovo travenie, velmi pomohla ryza natural. predtym som ju jedavala dennodenne aspon raz (ranna kasa, rizoto, len tak cistu...), teraz som trosku polavila, ale citila som sa po nej vyborne precistena. lenze momentalne na candidu nie je moc prospesna, tiez je to sacharid, tak ak by si chcela vyskusat, tak az po protiplesnovej diete.

Trinidad

kaciatko - vcera som mala smotanovy den, tak dufam, ze nemam nejaku alergiu na laktozu, zjedla som kuracie na smotane, plus jogurty, za cokoladovým s amozem zblaznit, manzel si mysli, ze mi ten obed nesadol, maso mi nejako nevonalo, ale je pravda, ze travenie mam na figu, casto mi je aj zle, uzivam pancreolan