Caute, chcem sa spytat,ze ako dlho ta to po rvom sexe este pri sexe bolelo..Je normalne, ze ma to boli aj 2,3..krat??
ako dlho to po prvom sexe este bolelo
Orionka, čítala som si tu tvoju spravu o tej bolesti, poviem ti, že to záleží aj od toho aké máš telo. A samozrejmä, kedze si mala pohlavny styk 2-3x tvoje organy nie su na to este zvyknute, skor ak by som to mohla vyjadrit trochu nechutnejšie tak,...čím častejšie budeš súložiť, tým rýchlejšie sa ti roztiahne priestor na mužský penis a nebude to tolko potom boliet, vlastne vtedy si budes už vychutnávať to vzrúšo, ale moc si na to nezvykaj aby sa z teba nestala nymfomanka
ani ja som nekrvacala...podla mna je to normalne, lebo je vela dievcat, ktore nekrvacaju..nemas sa coho bat...je to super lento rob s chalano ktoreho fakt milujes a nielen preto ,ze to robi vacsina ludi okolo teba...
No ja som napr nekrvacala vobec... Ale hrozne ma to bolelo a nie iba prvy raz... s byvalym priatelom sme sa milovali asi 15 krat a VZDY to bolelo - uz niesme spolu a som tomu rada - ale rozchod mal uplne iny dovod.... Neviem toto asi uz nebolo normalne ale bolo to tak...
baby a ako je to s krvacanim??bojim sa trosku!! diky
samozrejme ze je to normalne,ale po case ta bolest bude slabsia a slabsia az prestane uuplne:)