Dobry gynekolog

Príspevok v téme: Dobry gynekolog
larvica

nenasla som na tomto fore ziadnu takuto temu, tak ju teda otvaram.
poznate dobreho gynekologa(-icku)? aby mal dobry pristup a dalo sa s nim porozpravat ale hlavne nech je odporucany pre svoje skusenosti a odborny usudok... som z Bratislavy takze rada by som niekde tu...
ak je zakaz uverejnovat tu mena (nedocitala som sa ale asi to tak bude) pokial som tu da sa kliknut na meno v mojom prispevku mam tam mailovu adresu. moc dakujem!
pripadne sa podelte kto mate ake skusenosti vseobecne s gynekologmi, a ci je naozaj problem natrafit na DOBREHO gynekologa, ako si myslim...

koalka

ja odporúčam MUDr. Andreju Bárdošovú ordinuje na Kramároch, keď si zadáte do googlu "gynsante" tak Vám vyskočí. Al. možno ešte aj ten MUDr. Gažo čo je s ňou. Je tam síce ročný poplatok 50e, ale robí fakt dobrú preventívku, je tam aj ultrazvuk, posiela na sono. Ja som spokojná.

lienka00

pozrite si stránku:

www.lekar.sk

na tejto stránke máte hodnotenie lekárov pacientmi...

prosím Vás bolo by dobre ak by ste tiež ohodnotili lekára ku ktorému chodíte...

čím viac hodnotení tým lepší výber doktora...:)))

malviinka

a neviete niekto aj dobreho gynekologa z Levic a okolia?ta moja ma tiez lieci len liekmi,bez vysetreni a sama vidim,ze mi to nepomaha.

slniecko33

Ja chodim ku sukromnikovy do polikliniky Probios v Ruzovej Doline. Plati sa tam sice pausalny poplatok cca 83 Euro na rok, ale nemozem sa na neho stazovat. Objednava presne na cas, ziadne cakanie v rade v preplnenych cakarnach. A nevadi mu ani ked trvaly pobyt nie je v BA.

lucka143

Ahojte,ja si hladam tiez nejakeho dobreho gynekologa v Bratislave, nakolko tu pracujem. AKurat je problem, ze trvale bydlisko mam skoro az na vychodnom Slovensku, takze to celu vec asi komplikuje (aspon mam taky dojem po absolvovani dnesnych par telefonatov, ze berieme pacientky len z nasej lokality..) Neviete mi odporucit niekoho fakt dobreho? dakujem a zelam krasny den ;)

monka

Hladam dobreho gynekologa odbornika ktory by mi vedel poradit,pomoct urobit podrobne vysetrenia.Pretoze co mam ja gynekologa ten ma lieci len liekmi.Uz ma to nebavy.Bola by som rada keby sa nasiel gynekolog(-icka) ktory by mi vedel pomoct.

jeanne81

je nielen gynekologom ale aj porodnikom, takze robi aj ultrazvukove vysetrenia, myslim, ze to stalo okolo dvoch stoviek.Neviem, ako je to teraz, lebo som tam bola naposledy v juni, odvtedy sa co to pomenilo v legislative ohladom poplatkov, ale zajtra sa tam chystam.

pau

jeanne81 a ten DR.Klein má aj dobre vybavenú ordináciu napr. má vnútorný ultrazvuk ak hej kolko píta za také vyšetrenie

jeanne81

Mozem Ti vrele odporucit mojho gynekologa (MUDr.Klein,Benediktiho 5), som s nim vrcholne spokojna. Profesionalny no zaroven ludsky pristup.