Krvácanie a bolesti...

Príspevok v téme: Krvácanie a bolesti...
verná

Ahoj, mám takíto problém: Od pôrodu mávam bolesti v lonovej časti... Po každom milovaní s mojím mužom krvácam a trvá to deň alebo aj dva, potom mám ale dlhšiu dobu špinavý výtok, ba až hnedý, predpokladám že ja to zbytok krvi z pošvy... No trápi ma aj niečo iné... S mojím mužom som už vyše 7 rokou a nepodviedla som ho, v ňom mám tiež 100% istotu vernosti, no keď som bola tehotná u manžela sa diagnostikovala choroba, konkrétne herpes na jeho... Na internete som sa dočítala čo sprevádza táto choroba a ako sa prejavuje... Pred mojím manželom ešte za slobodna som mala partnerov (3) a čo som sa s posledným rozišla, mávala som pocit pálenia, opuch a svrbenie tam dole... no nikdy vyrážky! Keď sme s mužom začali sexuálne žiť, mával asi po nejakej dobe tiež sčervenenia a pocit pálenia a svrbenia, no vyrážky sa ukázali až po 7 rokoch... Ide vlastne o to že neviem či mám spájať moje bolesti a krvácanie s manželovým ochorením, u mňa sa vyrážky ešte nikdy neobjavili ale čítala som že u nositeľa sa ani prejaviť nemusia... Môj lekár je názoru že ma muž podviedol a že som to schytala ja od neho, no nie som si tým celkom istá, len že môj lekár sa ani moc vyjadrovať nechce ohľadom tejto témy a ani na to moje krvácanie... za každým keď som za ním prišla že som zase krvácala predpokladá že mám krámy len že tie nemôžem mať 10x do mesiaca...

3-ni

odpovedam

-neviem, nie som si uz nicim ista.
Len dufam, ze to nie je nieco vazne.
Ono svrbenie je take chvilkove, take mierne, napadlo ma ci to nemoze byt spojene so zmenou hyg. potrieb,alebo nieco take...

odpovedam

3-ni

Nemas nahodou len obycajne ovulacne spinenie? ja som mala rovnaky problem a gynekolog ma upokojil, ze hnedy vytok znamena primes krvi, teda spinenie. Je to otravne, no mna vtedy nic nesvrblo, tak si nie som ista.

karioll

ja by som zmenil lekara.
herpes ked je v tele tak sa nemusi prejavovat velmi dlho,zvycajne sa objavi po oslabeni imunitneho systemu(choroba,stres a pod)

3-ni

Ahoj, vie mi niekto poradit- mam cca tyzden špinavý výtok- hnedy z pošvy, menstrulaciu by som mala dostat az niekedy koncom tyzdna.Citim jemne svrbenie.
Poradte mi prosim.
Dost to otravuje intimny zivot.
Dakujem.