Je tu niekto kto studuje alebo planuje studovat IT v CR, hlavne kombinovana forma? Zaujimalo by ma kde studujete a ci ste spokojni so skolou, vase nazory na tu vasu skolu, resp. ktoru skolu by ste odporucili. Potesi akakolvek informacia....
Studium IT - CR
ahoj sway, reagujem dost neskoro, tak mozno to uz ani nebudes citat, tak ale aspon to skusim.
pozeral som ten program, je to celkom zaujimave. ako to hodnotis? myslim uroven a narocnost studia. robila si prijimacky? niekde na webe skoly som cital, ze prvy rocnik maju vsetky obory rovnake a potom sa na komb. studiu otvori len jeden obor. otvaraju ten isty obor kazdy rok, ale otvoria ten o ktory je najvacsi zaujem?
rofl, poznam par ludi, ktori studuju informatiku v Brne a aj v Prahe. su tam so vsetkym spokojni, na nic sa nestazuju, myslim si, ze tam je to studium a cela vyucba na inej urovni ako u nas. ale ako tu uz bolo pisane, ucit sa tam clovek musi, tam neexistuje to "prehupovanie" z rocnika do rocnika. oni su tak uzasne pripraveni, ze akonahle skoncia so skolou, automaticky dostavaju ponuky z prace a mozu si vyberat:)
Ahoj, jeden kamarat studuje v Ostrave a druhy v Brne.. Ten v Brne ma podla mna vacsie moznosti - uz pracuju pocas studia na roznych statnych projektoch, ale tiez tam necakaj ziadny volny cas - tam sa skutocne stale tolko ucia, ze nechapem, ale teraz vidim, po skole, ze oni maju hned pracu a nastupne platy nad 50tis Kč, kdezto...