Pocula som nieco o takzvanych poradniach zdravia,vraj su v kazdom meste.Zoberu Vam krv a podla toho Vam diagnostikujú Choroby alebo hroziace choroby.Vie o tom niekto nieco?
Poradne zdravia
Tieto bezplatné poradne zdravia sa nachádzajú na regionálnych úradoch verejného zdravotníctva, ktoré sú skoro v každom meste
vyšetruje sa tam tlak, krv-cholesterol HDL, LDL, celkový, glykémia,a také tie úple základné ale napriek tomu dôležité vyšetrenia
No a tieto poradne zdravia sú zriadené v zmysle zákona o verejnom zdravotníctve a pod tento úrad aj patria, ako taká preventívna zložka
Aha... tak tieto:
www.zdravie.sk
ahojte,
vedeli by ste mi niekto povedat z coho take vysetrenie v poradni zdravia pozostava? som tam objednana a neviem co ma caka:)))dik adik
Pocula som to presne v spravach,prosim Andreja o zaslanie tych kontaktov...Wodoo@zoznam.sk
ja som o tom tiez pocula/videla... bolo to pred par dnami v spravach... ze je to malo vyuzivane, ze je to v kazom meste, ze mozu zistit ake ochorenie nam v buducnosti hrozi, a daju rady ako tomu predist a to secko zadara... bolo to v TV uz neviem na ktorom programe... v hlavnych vecernych spravach...
Slni,
mozem poradit...ale zaujimalo by ma kde si to pocula. :) Hned ti potom poslem linky kde budu kontakty.
PS: zaujima ma to pretoze to u nas vela ludi zhana prave v tychto dnoch.