Hi all, moja sestra teraz zacala chodit prvy rok na VS. Znamena to, ze uz nieje vzdy doma a velmi mi chyba, sme super priatelia, myslel som, ze to v pohode zvladnem, ale vzdy na nu myslim a je mi smutno. Neviete, ako by som si mohol pomoct, ako na nu prestat mysliet? Dakujem
Je mi smutno
aj moj brat asi pojde informatiku:) alebo fyziku...mozno sa stretnu:))) vidis nam tu budu chybat a oni si tam budu spolu uzivat:)))
inforamtiku ;)
a co tvoja segra studuje?
a co tvoja segra studuje?
ako pises na tie rozhovory nikdy nezbudneme
:(( tie nocne rozhovory, to bola vzdy desna haluz, nie? poznam to, je to uzasne ked ides spat o jedenastej a do jednej sa rozpravas. to v noci je uplne ine...na to budeme spominat cely zivot...
Jasne, ze na nu neprestanem mysliet, ved to sa neda. Budem nanu myslievat vzdy, lebo vzdy mi ju nieco pripomina.Komunikujeme cez ICQ a skype, ale viete nieje to to prave. Nemozem ju objat, v noci, ked idem spat sa s nou nemozem rozpravat, ako sme to robili po minule vecery, prerozpravali sme aj 3hod. atd. Hlavne vam vsetky dakujem za vase povzbudive prispevky :)
mily :(( neviem preco by si mal na sestru prestat mysliet,praveze si myslim,ze ked na nu budes myslievat,tak si budes zachovavat stalu spomienku na nu a na vase spolocne chvile,takze tie by ta mali robit stale stastnym,ona tiez na teba mysli samozrejme a kedze ju mas velmi rad,tak jej doprajes to,po com tuzi,ona by pre teba urobila to iste...takze kedze je dnes moderna doba techniky,tak mozte spolu udrziavat vztah pomocou netu,sms alebo po telefone dokonca i osobne,takze neboj sa neprides o svoju sestru,mozno sa vas vztah takto este utuzi alebo umocni a vzdy sa budete na seba viac tesit a viac si aj uzivat spolocnych chvil :-))
:(( aj mne zlatko:( no ale tak ci tak raz museli vyletiet z hniezda a my si na to musime zvyknut. ved lepsie ked sme ich mali stale aspon doteraz a odteraz len na chvilky ako keby by sme ich nemali mat vobec...mozno ti to teraz nepomoze ale ved aspon sme dvaja
Chapem ta...my sme so sestrou mali uzasny vztah. je odo mna o dva roky starsia a hovorili sme si uplne vsetko :-)) a ked zmaturovala, tak o dva dni nato odisla zit a pracovat do BA...a este sa mi odstahovali aj dvaja najlepsi kamosi, ize som tu ostala sama :-(( tiez mi spociatku velmi chybala (samozrejme chyba aj teraz), ale teraz som si uz zvykla, ze chodi domov raz za dva mesiace...a mrzi ma, ze ten vztah uz nie je taky, ako predtym :-( kazdopadne, nie je zrejme navod na to, ako zabranit tomu, aby ti chybala, kedze ju ako sestru lubis. Ale chce to len cas...postupne si zvyknes :-) Ber to tak, ze sestra sa v zivote posunula do novej etapy a iste aj ty sam chces pre nu to najlepsie :-) drz sa