Hi all, moja sestra teraz zacala chodit prvy rok na VS. Znamena to, ze uz nieje vzdy doma a velmi mi chyba, sme super priatelia, myslel som, ze to v pohode zvladnem, ale vzdy na nu myslim a je mi smutno. Neviete, ako by som si mohol pomoct, ako na nu prestat mysliet? Dakujem
Je mi smutno
Presne ani ja ta nechapem, ani si nechcem predstavit, ked pojdem na vysku to sa moje detstvo uz skonci a uz nikdy to nebude take ako to bolo... Preco ten cas rychlo uteka? :(
ShaulaThalit nehcapem...
ja by som za to celu rodinu poslala niekde na rocny pobyt...
alzbee byt na vianoce bez bracha to si ani predstavit nechcem...
Ale noooo, hlavu hore vy dvaja! :-)) mne je vzdy velmi smutno na Vianoce, pretoze otec s bratom mi ziju v Irsku a otec uz nebude tretie Vianoce doma a brat druhe...je mi to luto, pretoze rodina by mala byt na Vianoce spolu, ale vzdy si spomeniem na tych, ktori o svojich blizkych prisli pri nejakej tragickej udalosti, ze ako musi byt im neskutocne tazko a vtedy podakujem, ze asponze oni dvaja su v poriadku, i ked vzdialeni stovky kilometrov.
nj dufam aj ja :)
:(( zvladnes to! urcite to zvladnes!
uvidim, ako to budem zvladat, odisla este len nedavno...
karolína..: to si sla hned ku psychiatrovi? nie najprv ku psychologovi? to sa len tak pre zaujimavost pytam :-)
juuj, tak môj brat sa pred rokom oženil a odsťahoval sa 100 km ďaleko. Boli sme si tiež veľmi blízky. Cez deň som to zvládala ale už podvečer som mala z toho bolenie brucha... lebo tiež sme veľa do noci kecali a smiali sa. A odrazu som osatala v izbe sama. Až som sa rozhodla ísť k psychiatričke. Porozprávali sme sa, dala mi lieky na upokojenie. A zvládla som to. Lieky som postupne vysadila...ale chýba mi. veľmi. Tak sa nehanbi vyhľadať odbornú pomoc. Ja som sa hanbila tam ísť. A keby si vedel kooooľko ľudí bolo v čakárni. To by som si nikdy nepomyslela, že toľko ľudí chodí k psychyatrovi.