Je mi smutno

:((

Presne ani ja ta nechapem, ani si nechcem predstavit, ked pojdem na vysku to sa moje detstvo uz skonci a uz nikdy to nebude take ako to bolo... Preco ten cas rychlo uteka? :(

alzbee

Ale noooo, hlavu hore vy dvaja! :-)) mne je vzdy velmi smutno na Vianoce, pretoze otec s bratom mi ziju v Irsku a otec uz nebude tretie Vianoce doma a brat druhe...je mi to luto, pretoze rodina by mala byt na Vianoce spolu, ale vzdy si spomeniem na tych, ktori o svojich blizkych prisli pri nejakej tragickej udalosti, ze ako musi byt im neskutocne tazko a vtedy podakujem, ze asponze oni dvaja su v poriadku, i ked vzdialeni stovky kilometrov.

karolína...

juuj, tak môj brat sa pred rokom oženil a odsťahoval sa 100 km ďaleko. Boli sme si tiež veľmi blízky. Cez deň som to zvládala ale už podvečer som mala z toho bolenie brucha... lebo tiež sme veľa do noci kecali a smiali sa. A odrazu som osatala v izbe sama. Až som sa rozhodla ísť k psychiatričke. Porozprávali sme sa, dala mi lieky na upokojenie. A zvládla som to. Lieky som postupne vysadila...ale chýba mi. veľmi. Tak sa nehanbi vyhľadať odbornú pomoc. Ja som sa hanbila tam ísť. A keby si vedel kooooľko ľudí bolo v čakárni. To by som si nikdy nepomyslela, že toľko ľudí chodí k psychyatrovi.