Este nikdy som nemala orgazmus

Príspevok v téme: Este nikdy som nemala orgazmus
mimussQa

ahojte,,plosim potrebujem pomoc alebo poradit..s mojim frajerom spolu uz 4 mesiace spavame ale ja som este nikdy nemala orgazmus..newiem ci to je tym ze on je niekedy strasne skoro a ja sa mu bojim priznat alebo sa skor hambim alebo je nieco so mnou..a nepiste mi tu ze som neni priprawena na sex ked nedosiahnem orgazmus.to tym urcite nieje.priprawena som len newiem co s tym,,prosiiim pomooooc,,,niekedy som mala taky pocit ako keby som mala zacat striekat a uz by to bolo ale nikdy to nedoslo do konca,,,som zufala...

Ba.Ra

V mojom prípade sa nedá povedať,že partner sa spraví rýchlo..práve naopak..máme dosť času,aj predohra aj všetko ale nedokážem sa spraviť..Striedame polohy,tempá ale proste nespravím sa aj tak..zažijem vôbec niekedy orgazmus pri sexe?

monika999

mam rovnaky problem :( mam 24 a tiez som nemala este orgazmus.mala som 3 roky jedneho chalana ktory ma vedel spravit len oralne.pri styku s nim som mala bolesti dost velke.takze istym sposobom mi sex aj zhnusil.moze to byt tym?ze teraz pri kazdom cakam ze mam budem mat bolesti?nieco sa mi rysuje s inym chalanom al strasne ma toto odradza od neho..lebo sa bojim ze ani s nim to nevyde.

Bajusky

Mam 41r a nepoznam ani svoje telo. Sama som sa ešte nerobila.Pri partnerovi zvlhnem, ale iba na chvilu a dosť. Povedal že nemam bod G Orgazmus som nigdy nemala.

lenca45

Mimussqa, ak ste skusili aj dlhsiu predohru, tak ja na zaklade vlastnych skusenosti :) odporucam trochu alkoholu na povzbudenie. Viac sa uvolnis a vychutnas si to, padnu nejake zabrany - napr. povedat, co sa Ti paci a pod. Ale zase pozor! Skusit raz za cas - nie aby si si milovanie uzila len spita pod obraz :D

AdamKrt

lenze to nema riesit zena, ale muz. Zena moze riesit cokolvek, ale pokial treba viac casu, tak bez toho, aby sa v tom angazoval partner to nepojde.

slniečko14

aj ja mam s tym problem, ale myslim ze bude chyba v tom ze priatel sa rychlo spravi a mne ten čas proste nestači...on by bol aj za 2 minutky a myslim ze zene to trva asi trošku dlhšie.