v kolkatich rokoch je podla vas spravne rozmyslat nad babom?

Príspevok v téme: v kolkatich rokoch je podla vas spravne rozmyslat nad babom?
dadkaDodka

chcela by som vediet co si myslite,kedy by zena mohla mat svoje prve babo:)budem mat 23.Moje kamosky kolom dokola cakaju baabo alebo uz ho maju aj par rockov a to su stare ako ja ... neviem ci mam pockat ked budem mat viacej,alebo ci je spravne a zdrave ked nad nim uz rozmyslam ... kedy ste mali babo vy? a v akych podmienkach? myslim tak ci ste boli este v rodicovskom dome,alebo uz mali svoj :) dakujem za odpovede.

jajka001_

v 25 az 28, ak na to mas fyzicky, psychicky, materialne. to je podla mna idealny vek, ani prilis skoro ani neskoro. ale inak kludne od 21 do 33. ak sa bavime o prvom. dalsie stihat do 40. ak sa pritrafi aj po 40 nie je to tragedia, ak je zdrave.

aluska

vtedy treba rozmyslat, ked sa zena a muz na to citia a ked vedia, ze sa budu vediet o dieta postarat, aj z financnej stranky

faubf

tak ja chodim na gymnazium... ked si predstavim vysku-chcem ist na pravo, mozno este 6, 7 rokov budem studovat.. potom by som chcela robit karieru... dieta mi tam akosi nezapada.. ale urcite by som ho chcela.. len v dnesnom case zena, ktora sa chce uplatnit, na babo akosi nema cas...

steukos

timejka a tipujem, ze sa o dieta staras len ty, nie tvoja mama a ze mas aj plny ucet penazi. Lebo gramatiky plnu hlavu nemas. Z ktorej osady pises?

timejka

JA MAM 16 A MAM BABATKO KTORE MA UZ 5MESIACIKOV JE TO DIEVCATKO KAZDY MY HOVORIL ZE STRASNE MLADA ALE PRECO NIE SOM RADA ZE MAM :d MOIJU DCERKU LUBKAM :d

............

nikdy. naco mat deti. tento svet je kurva. dobrych ludi polozi na kolena a svine sa maju dobre. v takomto prostredi vyratstat, radsej nezit. preco sa maju kurvy dobre? a poctivych ludi tieto svine znicia.
ked uz budete mat deti, aspon ich dobre vychovajte:(.

emmka9

ahojte, no ja by som len chcela napísať...že ja budem mať čochvíla 20 rokov a som v 18.tt.......a je to niečo krásne, na bábo sa veľmi, veľmi tešíme....možno si vela ludí, že som na bábo ešte moc mladá, ale tak ja sa na neho teším....a nič nelutujem :-)

AdamKrt

dadkaDodka 16.09.2009 16:28 - VZDY, ked je na to clovek pripraveny, ze dieta chce a je schopny sa on postarat.

Hlada niekto najvhodnejsi cas ? Nech sa naplanuje cokolvek, tak situacia sa behom 9tich mesiacov moze uplne radikalne zmenit a tak isto po porode, co clovek vie, co mu zivot prinesie :)

karioll2

sledujem,ze mi admin vymazal odpoved pre teba
dolezite je ist k lekarovi na testy ci ste ok a potom ziadny problem
samozrejme ak je pre vas prvorade zdravie potomka