Ahojte co hovorite na styl dlhsie saty nad kolena na hrubsie leginy ked sa to nosi na jesen a v zime?Paci sa Vam to?Neviete mi poradit nejake saty z katalogov, ktore sa daju objednat na nete?
Saty na leginy
neviiim: no ja by som to riesila pod leginy silonky alebo aspon silonkove podkolienky
áno ja si normálne k nim do čižiem dám čierne ponožky, vyzerá to normálne a aj kamarátky to tak nosievajú..Oveľa blbšie by asi bolo byť na boso...
a ako riesite ak mate v zime leginy?? niekam pridete vyzujete sa a co? mate hole nohy? alebo na tie leginy natasit ponozky alebo ako?:DD to by som chcela vediet lebo som si kupila take pletene svetrove saty krasne a leginy a ked si to v zime niekam obleciem tak co na chodidla? ponozky ece?:D
-odkaz odstránený- - majú tam aj virtuálny katalóg - mrkni, celkom pekné vecičky:)
ja som svoj nazor uz vyjadrila, mne sa to velmi paci a aj som ti napisala, kde maju dobre saty teraz (quelle) ..
Ja som myslela saty a leginy,nie top,sukna a leginy to sa nepaci ani mne.
alzbee, tak toto sa nepaci ani mne, ze top, sukna kratka a leginy.
Fuj, mne osobne sa to strasne nepaci...ked ma baba nejaky dlhsi top a pod tym leginy, tak nato sa ako-tak da pozerat..ale ked ma normalny top, suknu a pod nou leginy, tak to sa mi absolutne nepaci. Ale samozrejme, kolko ludi, tolko chuti.
ja som bola na zaciatku vzdy proti leginam, ale teraz ich nosim velmi rada. presne tak, bud k dlhsim topom,alebo k satam. vyzera to velmi pekne.
no velmi pekne saty maju teraz v quelle.