Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

problem so skorou eakulaciou.

Príspevok v téme: problem so skorou eakulaciou.
zoom1

mam taky problem ktory ma trapi uz dost dlho.akonahle zacneme nieco s manzelkou v oblasti sexualnej robit bud oral alebo len take maznanie tak mna to hned velmi vzrusi a neviem sa ovladat akonahle zacitim prve pocity orgasmu neviem prestat a chcem to mat hned.kolega to ma naopak ten prestane s aktom a o chvilu moze zasa pokracovat trva mu to asi tak 20min.skusal som to ale bez velkych vysledkov.prosim vas poradte mi ci to je choroba alebo iba sila zvyku a zla technika sexu.pripadne poradte ako na to .dost ma to znepokojuje a uz nie len mna ale aj moju manzelku.

janekMY33

no klasika bezni problem muzou ale da sa stim nieco robit ale treba zaist k urologovi a vecinou sa to riesi zositim uzdicky a obriezka a malo by to pomoct ale na 100% to neny iste

ja a ja :)

skus kegelove cviky .. alebo su kondomy ktore znecilivuju penis a rovnako take spreje :) nastriekas na penis a necitis asi tak 20 min ako kto :)

AdamKrt

Skus kegelove cviky cvicit. Proste, ked to na Teba ide, das si stop a potom pokracujes dalej, dlhsie. Mozes skusit aj rozne znecitlivejuce gely, alebo kondomy znecitlivejuce.