ahojte......s ktorým voskom na vlasy máte najlepšie skúsenosti?
vosk na vlasy
i do it my way
Ian3 vies co mne 1 balenie vydrzi tak mesiac.. niekedy viac nieked ymenej podla toho ci mam dlhsie alebo kratsie vlasy.. mokry efekt? vies coo nieje to az take jak gel ze to vyzera jak mokre.. ale nevyzera to zas ani sucho .. rozhodne sa mi to viac paci ako gel.. a ja mam tiez hnede vlasy takze pohoda :).. kup si to a vyskusaj.. ale ak nemas rovne vlasy tak by to chcelo aj zehlicku na kratke vlasy,..
pardon subrina.
mala som uz viacero voskov, neviem, mne najviac vyhovuje asi subarina.
martinkooo chces sa este spytat ako dlho vydrzi jedno balenie lebo co som pozeral,tak je to iba 50 ml a cena 5 eur,takze dost drahe no...A este ako to vyzera na vlasoch pristane mi to ak mam hnedu farbu vlasov ??? resp.ci to nahodou nerobi mokry efekt.Dik
Ian ta chaotik guma je sprostost.. mam ju doma, skusal som raz a stacilo mi.. je to ako voda len ti to navlhci vlasy ale vobec to nedrzi.. a s tym got2be matt paste si robim ciiro.. taky bordel na hlave :) najskor vyzehlim vlasy nech su rovne.. potom navoskujem .. a ofinu si voskujem 2 krat nech to lepsie drzi..
diky....a baby vy pouzivate ake?....
Podla mna su vosky velmi mastne,takze tiez pouzivam skor pastu presnejsie taft looks modeling paste www.nigrini.pl
Podla mna su vosky velmi mastne,takze tiez pouzivam skor pastu presnejsie taft looks modeling paste www.nigrini.pl