Ake sa mam spravat k priatelovi?

Príspevok v téme: Ake sa mam spravat k priatelovi?
bajuška21

mam priatela s ktorym som pol roka. proste prezila som s nim neskutocne krasne obdobie. lenze posledne 2tyzdne sa mi neozyva,nepise mi, ako keby na mna zabudol a toz nicoho nic. a k tomu sme sa minuly tyzden nahodov stretli a som sa ho spytala co sa deje a bol ticho ani ma neobjal ani nic:((( ked je aj na internete tak mi neodpisuje a ani na sms. on sa zabava s kamosmi, chodi na chaty a jemu to vobec nevadi ako sa citim ja. kamaratky mi vraveli ze som nanho az moc dobra. a asi mali pravdu pretoze ja mu vsetko tolerujem co robi, ako mi velmi ublizuje...urcite si poviete aka som hlupa ze ako to s nim mozem vydrzat ale ja ho jednoducho strasne lubim a ja to proste nedokazem ho nechat alebo byt nanho tvrda!! neviem ako na to...co mam robit:( prosim poradte mi budem vdacna za kazdy jeden prispevok

ramirka

akus mu napisat ze ak je charakter nech ti aspon do oci povie co sa deje ze mas na to pravo vediet to...ak sa ani na toto neozve tak je naozaj ubohy a tebe asi nezostane nic ine len zabudnut..mrzi ma to...