Plavky na žiadne prsia

Príspevok v téme: Plavky na žiadne prsia
lubbaa

Ahoj baby. Môj problém je, že po 14mes. kojení mi úplne zmizli prsia. Nejako sa s tým snažím vyrovnať, ale sú chvíle, keď myslím na silikóny. No ale problém je zohnať plavky. A tak som úplne odpísaná a nemám šancu ísť sa niekam okúpať. Predstavujem si nejaké dvojdielne, kde podprda nebude klasická, ale nejako ináč riešená, aby tam nebolo vidieť ten jarček medzi prsiami( ktorý tam ja nemám). Pushap mi nepomôže, nie je čo nadvihnúť. Poprosím všetky dobré nápady. DAkujem pekne.

Jankadz

Ahojte baby ja som si plavky kupovala na stránke modneveci.sk www.modneveci.sk tiež mám 2 prsia a sú super máju aj pre nás s menšími prsiami. Odporúčam volala som tam a baby na telefone mi super poradili.

vypch

Kočky, práve teraz - áno, v polovici marca, majú v New Yorkeri obrovský výber plaviek s hrubo vypchatými podprdami. Ja nemám prsia žiadne, lebo mi ešte stále nezačali rásť a to som už po 18, tak je mi jasné, že už ani nikdy nezačnú a vypchávam si. Šetrím na plastiku, ale to bude beh na dlhú trať, vyzerá to, že na viac rokov. A predsa sa mi podarilo zohnať plavky, v ktorých sa nemusím hanbiť vyjsť na kúpko. Tak nezúfajte, hlavu hore a šup, šup do New Yorkeru čo najskôr, lebo v júni už bude neskoro niečo zháňať a najlepšie vypchaté podprdky už budú dávno vypredané. Je nás dosť, čo si musíme takto pomáhať, tak prečo nedať o tom vedieť?

blondula

aj ja som po porode uz nejaky mesiac a tiez to prsiam neprospelo,skor naopak :DDD a to som kojila len 2 mesiace.na slovensku som rok a kupat som sa tu nebola.minuly rok ked som bola v Spanielsku,tak tam bolo milion obchodov s plavkami,takze nejake som predsa nasla.ked sme sli s priatelom na plaz,pri pohlade na ine zeny,baby som bola spokojna aj s tym co mam :DDD pokym s tym priatel nema problem,neriesim to! i ked som spomenula aj plastiku,ale on ma uistil,ze to nepotrebujem a som krasna taka aka som !!! :P dokonca mi vzdy ukazal na ine a povedal,"kukni na hentu,ma sice pekne kozy,ale v ksichte otrasna a postavu ani nekomentujem" ! ty si pekna aj v ksichte,postavu ti mozu zavidiet 15ky a to ,ze nemas velke prsia vobec nevadi !! mne takato "utecha" staci :DDD

laulussylau

riki 77: to, co pisete, ze prikryt male prsie malou podprsenkou , nie je pravda.. mam dvojky , a ked si dam mensi kosicek, prsia mi sice vytisne.. ale pri pohlade na celu postavu, to prsia este zmensuje.. podprsenka nesmie byt ani mensia, ani vacsia..ale presne taka, aby sadla velkosti a tvaru prs :)

Flow333

Pre všetky ktoré sa trapite, hlavu hore. Silikony tu nie sú iba pre porno herečky ale aj pre nás bežne ženy, ktoré chcú spať svoje prsia spred tehotenstva. Mala som take pekne Bcka ale ozaj pekne. Po kojeni, nie dlhom mi ostali 2 kozky, jedna vytiahnuta. Tak som mala problem co dam do podpiry a nie este do plaviek. Dala som si spravit silikony a citim sa skvele!!!!