Preco sa mu nepostavi?

Príspevok v téme: Preco sa mu nepostavi?
Lienka-Lienk

Rok a pol som chodila s chlapcom (mam 21), potom ma zacal podvadzat s o dost starsou, takto to trvalo pol roka. V tej dobe som s nim vobec nespala, ale nevedela som pricinu (teda ze je s druhou). Vtedy sa len jediny krat o "to" pokusal so mnou, no nepostavil sa mu. Ked som prisla na to ze ma podvadza, rozisli sme sa. Potom po par mesiacoch sme sa dali znovu dokopy a skusali sme spolu, ci to uz pojde, no neslo, zase sa nepostavil (kvoli tomu sme sa druhy krat rozisli).

Teraz po vyse rocnom odluceni sme sa dali po treti krat do kopy (lubime sa, pacim sa mu, pritahujem ho vraj), no zase to skoncilo tak ako predtym.

Poradte som zufala :(

Pomoze sexuolog? On ma 23.

Viem, ze problem asi bude v jeho psychike, ze ked to nedokazal vtedy ked sa to stalo prvy krat, poznacilo ho to aj ked sme to skusali neskor. Prvy krat sa to nepodarilo asi preto, ze myslel na jeho "milenku" a dalsie razy sa to uz viezlo, ale problem nebola jeho "milenka", ale psychika, ze sa mu to nepodarilo.

ludka98

NO neviem, ci by som sa k nemu spat vratila, laska je sice laska, no dokaze davat aj riadne facky. K tvojmu problemu: Nepopisala si, co robis, aby sa mu postavil. Ak len nanho vyvalujes oci a cakas, co sa s nim bude diat, tak to veruze dopadne znova zle. Dlhsia a kvalitna predohra musi urobit svoje. Bozkavanie, maznanie, hladkanie, s naslednym prechodom k jeho penisu, ktory mozes drazdit na milion sposobov. Netreba vynechat miesok popripade brazdu medzi jeho ritkou a korenom penisu.

letnička

rok a pol si s ním chodila, z toho pol roka ťa podvádzal a nespali ste spolu - to Ťa vôbec nenapadlo čo je za problém ke´d spolu nespíte?! Či Ti to bolo jedno? možno blbá otázka ale s tou milenkou tento problém nemal? Ak nie, tak čo bolo iné: ja viem že je hrozné rozprávať sa s ním o intímnom živote s inou ženou ale za pokus to stojí, možno sa dozvieš čo potrebuješ.

CRS

Lienka :),niesom mozno sexuolog,ale poradit ti mozem ako muz :),ak sa zlozite na TRIBULUS najviac %, to je muzsky hormon,a ten ma take ucinky,ze ten penis sa mu postavi ci by chcel alebo nie :D,a skus mu spravit dlhsiu predohru,aj,sa dako sexy oblec :)