Rozvrh v AIS Univerzity Komenského

Príspevok v téme: Rozvrh v AIS Univerzity Komenského
suns

Ludia prosim vas poradte mi, uz som zufala! Zaviedli uzasny system, s predmetmi som problem nemala, ale ako sa dostanem k rozvrhu??? Viem cez rozvrh, druha kolonka a tam sa to da vyhladat, len ono mi to nechce nic najst!!! Minuly tyzden sme volali na UK, ze rozvrh este nie je.. ale v pondelok zacinam a rozvrh by sa hodil... DIKY ZA RADY

suns

ja som na FIF UK etika a rozvrh nikde! Hladala som si ho pracne cez fphil.uniba.sk cez studium, rozvrh na rok 2009/2010 a vypisovala som si podla nazvu predmetu kazdy predmet zvlast.. len neviem, ci to nie su stare casy... neplatne..

vevericka

no neviem ako u vas,u nas to ani na net nedavali...vsetci si to zistovali po intrakovcoch, ktori zabehli do skoly alebo az v pondelok..

paula20

dakujem Ti vevericka:) my uz mame zverejnene rozvrhy podla kruzkov, no stale nie su spisane zoznamy, kto sa v akom kruzku nachadza:( myslis, ze to este do zajtra stihnu?

vevericka

paula u nas, ked sme boli este prvaci a bolo nas cca 300, tak nas delili aj podla mena, ale aj podla volitelnych, aby sa nam to nekrylo..teraz sme uz iba jeden odbor jeden kruzok..
s rovzrhom..no aj hej len este mi tam vela veci chyba;D

paula20

prepacte, uz sa naozaj poslednykrat pytam - rozdelenie do kruzkov sa robi podla nasho priezviska? ci nas mozu podelit aj podla inych kriterii?

paula20

vevericka, dakujem, tak teda staci sa tam len prihlasit? vy uz aj rozvrh mate? ja som na ten nas strasne zvedava, neviem si predstavit, co vsetko tam bude:) a ty si s tym svojim spokojna, tentokrat vysiel?:)