Dobry den, mam 20 rokov a v poslednych rokoch som uplne stratil zaujem o zeny.. normalne na pohlad sa mi pacia, to ano, ale nemam vobec tuzbu si nieco zacat, a netuzim ani po sexe a podobnych veciach.. Ked som bol mladsi tak som sa par krat pokusil nadviazat nejaky vztah, ale skoncilo po prvom stretnuti, alebo k stretnutiu ani nedoslo. Nikdy som nebol po zenach taky horlivy ako vacsina chalanov, ale v poslednej dobe ma uz nepritahuju vobec.. Homosexual niesom, pomyslenie na muza mi nepride vzrusujuce.. pomyslenie na zenu ano, ale v reali po tom netuzim. Som trochu zmateny svojou situaciou.. zeny sa mi pacia, ale netuzim po vztahu, ani po sexe.. ste na tom niekto podobne?
Nezaujem o zeny
Tiez mam podobny problem, ale ja by som aj chcel nejaku zenu, ale vobec neviem ako na to, hanbim sa oslovit, neviem co rozpravat, v pritomnosti zeny sa spravam ako neotesany blbec. A tiez casto a vela onanujem, a tym zrejme stracam "motivaciu" hladat a nadvazovat realne vztahy. Je to taky bludny kruh.
ahojte..nevedela som ze aj vy ste na tom takto..som dievca ..mam 20r a som na tom takisto..akoze nemam problem nadviazat vztah s chalanmi,uz ich bolo vela co ma chceli, ale ja nejak netuzim po vztahu..skor sa venujem sportu a pod. teraz je vela chalanov kt. chcu len sex a pod. a to ma nejak odradza od dnesnych chalanov ..som este taka "stara skola" :)
nič si z toho nerob, všetci sme nejakí. v dnešnej spoločnosti sú tolerované kadejaké "úchylky", tak podľa mňa to, že niekto nemá chuť na vzťah je úplne normálne. ani ja som dlhšie nebol vo vzťahu a čím ďalej tým viac si uvedomujem, že mi to vôbec nechýba. mám rád svoje súkromie, venujem sa veciam ktoré mám rád, nikomu sa nemusím prispôsobovať. a nejde o to, že ženy by o mňa nemali záujem, proste nie som ten "priateľkový typ". to, že všetci okolo teba sú vo vzťahoch neznamená, že musíš byť aj ty, keď si takto štastný, tak je všetko v poriadku.
No ja som na tom rovnako, tie ktore boli fajn som nejako odplasil, a o ine nemam zaujem. Tiez som taky lahostajnejsi voci babam ako kamosi, ktori cely den len baby a sex, za chvilu mam aj ja 20 a este som sa ani nebozkaval. A som tu :-) Kazdy clovek je iny, aj vo veci sexualnej tuzby :-) Sto ludi sto chuti
aaale prosim ta, ved mas 20... to sa este das dokopy.
ja mam 27 a to uz tak lahko dokopy nedam...
proste nevidim vo sovojom okoli pre mna vhodne baby. tie ktore prichadzali do uvahy, s tymi sa to posralo, cez interent to tiez ani raz nevyslo...
Ja uz ani neviem ci by som chcel niekoho preto, ze to potrebujem albeo skor preto, ze sa to odo mna ocakava.
Uz mi z toho preskakuje... Budem asi sam a za sex si budem platit... no co?
Hmm a onanujes? Ako casto?