prosim vas.ja si to neviem vysvetlit.boli casy ze som nenormalne mokra byvala a v poslednom case nemozem to ziskat spet.neviem si to vysvetlit,preco byvam sucha a pritom fyzicky som vzrusena.niekedy mi to pride uz ako taky blok v hlave ze ked pride na to,tak mi to prebehne hlavou a tym padom nezvlhnem.mate taky isty problem?viem ze existuju lubrig.gely ale hneva ma to ze uz som neni taka ako kedysi,[pretoze samu ma to vzrusovalo:-)dakujem
preco uz nebyvam zo vzrusenia mokra?prosim ak ste niekto na tom rovnako piste
hej hak zvysuje riziko kvasiniek a aj zhorsuje lubrikaciu /vzrusivost/chtivost
na kazdy organizmus inak posoby
hej hak zvysuje riziko kvasiniek a aj zhorsuje lubrikaciu /vzrusivost/chtivost
na kazdy organizmus inak posoby
ja mam ten isty problem, pri sex som vzdy bola dostatocne vlhka ale teraz...:(
v marci som zacala brat antikoncepciu a neviem ci z toho ale dostala som prvykrat kvasinky a do toho este aj zapal mocovych ciest, ten zapal som vyliecila asi po 2mesiacoch ale kvasiniek sa neviem odvtedy zbavit hoci som HAK vysadila po 3 mesiacoch uzivania, pretoze si myslim, ze tie kvasinky som mala z toho
no a odvtedy neviem co je to zvlhnut pri sexe a s tym spojena aj moja nechut pri styku pretoze ked si predtym spomenem, ze potrebujem lubrikant ktory je k nicomu kedze z vnutra som uplne sucha, no proste uz vyse pol roka nedokazem zvlhnut a neviem preco....
Smiem sa spýtať čo myslíš tým "od vzrušenia" pri predstave alebo pri konkrétnom dráždení? Ako je to pri masturbácii? Tiež nezvlhneš?