spravanie pri orgazme

duro

To s tym skrabanim je super aj moja skrabe, dokonca si nato nechty pestuje. Ja to mam rad ked sa na mna podpise. Moja tiez zjape jak pohonic, ale iba ked mame uplne sukromie :)) Ja casto pokracujem dalej aj ked vidim, ze ma orgazmus, niekedy ma prosi, aby som prestal, lebo ju roztrhne, ale potom ked ma multiorgazmus, tak mi dakuje :))))

.........

ja to mam zase uplne divne ja vybuchnem lebo nemozem kricat bo byvam ece s rodicmi a potom mi normalne vyhrknu aj slzy do oci ..ale ked to neni doma tak v poho sa vykricim ale nejdu mi slzy ..:-))

sexica

mne vždy partner tvrdil že strašne revem a susedia nás počujú,ale mne to nevadí,a poviem vám, že v poslednom čase partner tiež začal revať a priznal sa mi že je to najlepšie čo zažil.Proste sa uvolniť a revať

leel

to co ma znamenat. tak to si na velkom omyle to asi nemas orgazmus. asi ani nevies co to je.je to taky dobry pocit ze to by si urcite pritom muza spostele neodkopla draha.

ssue

pocujte.....ja som este nikdy nemala ograzmus.neviem cim to je...co mam robit aby sa to zmenilo a aby konecne som to aj ja dosiahla????