POLOHA V SEDE

Príspevok v téme: POLOHA V SEDE
pralinka

chalani ako sa vam paci poloha, ked sedite na posteli alebo na jej okraji a partnerka sedi na vas, cize ste obaja v sede v objati a vase tela a tvare su si velmi blizko? Ja tu polohu mam velmi rada, ale partner sa k tomu velmi nevyjadril, tak chcem pocut od vas ci vam tato poloha nie je neprijemna po technickej stranke. Dakujem.

luli

no tak moj priatel nechce ziadnu inu polohu len tu v sede.a dovod?lebo sme tak blizko pre sebe,nase tela sa dotykaju a je to take osobne....asi tolko

33

Nam sa tato poloha paci a len takto dosianem vrchol. Moj muz to vie a nemame stym problem.Najpohodlnejsie je to na sedacke,kde sa moze manzel opriet.Sme spolu 15 rokov.

bublifuk

prepac gomez asi teraz nehovorim za vsetky zeny a pravdepodobne sa teraz na mna vrhnu ze zavadzam muzske obyvadelstvo ale ta tvoja poloha je dobra akurat tak na obite krize, ale ta elektricka z ruzinova, ta ma svoje caro, a paci sa aj chlapom (teda aspon niektorym) pralinka nenechaj sa odradit.

gomez

drahá pralinka,
musím súhlasiť so sinom. Asi prezentuje názor väčšiny mužov. Mne sa okrem už spomenutých najviac páči, keď sa partnerka v stoji širšie rozkročí opre lakte o kuchynský pult a prehne v krížoch. Takto je veľmi dobre prístupná, netreba ju celú vyzliecť ale len tak mimochodom vkĺznuť pod sukienku, prsia sa jej nalejú a takto si pekne hrkoceme ako pralinky v škatuľke. Lenže bohužiaľ, teraz si môžem hrkotať akurát tak kosťami.

sin

Mne sa poloha v sede nepaci z dovodov ako uviedol gomez. mam rad ked lezim a partnerka na mne sedi tvarou ku mne. Ale pri tom nesedi uplne. Je pridvihnuta a ja odspodu prirazam :) Alebo este lubim ked partnerka sedi na okraji postele a ja klacim na zemi. (postal mam od zeme 30-40cm)

love doctor

ja skor preferujem ze ja stojim a partnerka sedi (trebars na kuchynskom drese). pre obidvoch je to super - ja sa citim ako chlap tym ze urcujem tempo a tak, a ona sa si sedi a uziva.

pralinka

Gomez a ktore polohy sa ti pacia? Mne sa zda tato velmi dobra hlavne kvoli tomu ze sa mozem pusinkovat s partnerom.. asi sa ho musim spytat na jeho nazor.