pauza?

Príspevok v téme: pauza?
velmi smutna

Ahojte, moj problem sa tyka mojho 3 ročneho vztahu. Mam 23 rokov a 28 ročneho frajera. Presne pred rokom mi navrhol pauzu. Velmi som sa trapila, jemu to bolo luto a tak sme sa po tyzdni začali opat stretavat. Cely rok bolo všetko v poriadku, obcas hadky, ale aj tak sme sa rychlo udobrili. Ale pred par dnami nastal u neho zlom, a navrhol mi pauzu. Vysvetlil mi, ze chce byt sam a nevie ako dalej. Pytala som sa na dovod, na čo mi odpovedal, ze som prilis moc dobra a velmi nan ho naviazana. Musim priznat, ze v poslednej dobe sme casto boli spolu, nakolko on aj ja nemame vela kamaratov. Ale mne to tak vyhovovalo, tesila som sa z jeho pritomnosti. Musim priznat, že cely mesiac sme sa nehadali. Až mi jedneho dna oznamil, že ho to už nebavi. Teraz sa velmi trapim, chyba mi, nechcem ho stratit. Ved 3 roky su uz dlha doba, a ja to s nim myslim vazne. Zatial sa nechce stretavat, ale občas mi zavola. Ja sa samozrejme potesim. Neviem či to je dobre znamenie, ze mysli na mna a zas sa ku mne vrati. O tomto probleme som pisala aj jeho sestre, ktora je momentalne v zahranici. Ta ma povzbudila, povedala mi že to ma len svoje dni, že to ho prejde. Tak ja dufam,že ho ozaj dobre pozna a že to naozaj dobre dopadne.Prosim o radu, či je to normalne aj v inych vztahoch, taketo odlučenie. Napiste mi niekto,čo si o tom myslite. Som zmatena a velmi smutna.

alzbee

velmi smutna: dakujem:) a rado sa stalo:)) budem ti drzat palce a vela sil prajem...ako som spominala, tak aj mne povedal, ze si potrebuje urcite veci v hlave ujasnit. A neskor mi aj povedal, ze mal pocit, ze ho vo vztahu dusim...zvacsa je to tak, ze ked nastanu problemy vo vztahu, tak kazdy ma v tom ci uz mensi alebo vacsi podiel viny...uvedomila som si, ze mal v urcitych veciach pravdu. A ked sme to spolu ten rok tahali len tak nezavazne :-P tak v podstate to bolo fakt ovela lepsie, ako ked sme mali vztah..nehadali sme sa za hluposti, nemali sme dohodnuty cas, kedy sa stretneme a aj ked nam stretko nahodou nevyslo, tak sme si z toho velku hlavu nerobili. A preto, ked sme sa dali oficialne zase dokopy, tak som si povedala, ze sa nas vztah budem snazit udrzat aj nadalej v takej pohodovej atmosfere...davala som mu maximalnu slobodu, ale zrejme ani ta mu nestacila. V podstate sme si ani nevysvetlili, ze kde nastala chyba...ale momentalne sa mi nechce k tomu vracat. On sa mi neozyva, neozyvam sa ani ja jemu...uvidime, ci to tak ostane uz navzdy alebo sa jeden z nas odhodla a vsetko si vysvetlime. Uvidime..Drz sa:))

velmi smutna

alzbee: Dakujem ti za pochopenie. Snazim sa byt silna. Zatial tato nasa pauza trva asi 5 dni, ale aj tak sme stale v kontakte. Ale keby tato pauza mala trvat 3 mesiace, a on by sa mi vobec neozval (ako v tvojom pripade), ja neviem asi by som sa s nim uz nechcela stretnut. 3 roky su dlha doba, ale plakat a nejak moc sa trapit nemienim. Myslim, ze by som tym len obtazovala svoje okolie. Uvidime ako to dopadne, ale teraz som uz pochopila,ze chybu som spravila aj ja. Mala som sa asi viac venovat svojim kamoskam a nie byt na neho tak velmi naviazana. Asi by sme si boli vzacnejsi. Ja ti prajem, aby si našla toho praveho a este raz dakujem za pochopenie.

babenka1

nooo, keď chalan povie, že si pre neho príliš dobrá a príliš naviazaná, znamená to, že sa vo vzťahu hrozne dusí a že by si radšej užíval s nejakou "nie veľmi dobrou" kočkou :(

alzbee

velmi smutna: no, uz som sem parkrat pisala moj pribeh, tak ale napisem ho este raz :-P mne toto spravil moj partner po roku a pol...predtym mi nedal absolutne ziadny signal, ze nie je spokojny...iba nastal den, ked mi povedal, ze ma lubi, ale si potrebuje urcite veci v hlave ujasnit a bol by rad, keby sme si dali pauzu. Ta "prava" pauza trvala 3 mesiace, pocas ktorych sa mi vobec neozval! zrejme si vies predstavit, ako som bola v prdeli,ako som neustale plakala nad jeho fotkou. Az som mu raz napisala, ze nech sa konecne uz vyjadri, lebo ta neistota ma zabija. A on mi napisal, ze som prenho ten najlepsi cloviecik na svete a preto je prenho velmi tazke rozhodnut sa. A raz nastal den, ked mi sam od seba nateseny volal, ze ako by ma on rad videl, ci sa nestretneme? Moja reakcia bola-ty si zdrogovany? :D :D stretli sme sa nakoniec v jednom bare, uz mierne pripiti a nakoniec sme spolu skoncili v posteli...a takto sa to tahalo rok, kym mi oficialne povedal, ze ma stale miluje a s inou babou ani nevie byt..tak sme sa k sebe vratili a tym sa to vsetko pokazilo. Mesiac to bolo krasne a teraz posledny polrok bol o nicom...a teraz uz spolu nie sme. Buduci mesiac by to boli 3roky...takze tak :-( najprv si asi potreboval ujasnit, ze ako by mu bolo bezo mna a ked si to uvedomil, tak sa vratil...no a nakoniec zistil, ze asi mu predsalen bolo lepsie sko slobodnemu. Co uz...snad pride raz lepsi, i ked momentalne vobec nemam chut na novy vztah. Tak ti vela sil prajem. Viem, ze je to tazke..

doremi

co? ze on sam nevie co chce...newiem, trocha sa ti cudujem...mne by sa nechcelo vyckavat kedy bude mat o5 svoje dobre dni...ani na jeho obcasne telefonaty...viem ze 3roky sa nedaju zmazat len tak, ale myslim, ze ma pravdu, ked vravi, ze si pre neho prilis dobra...a on si to nevazi....bude to asi zniet blbo...ale kasli na neho...nestoji za to..zasluzis si viac ako obcasne telefonaty a nerozhodneho chlapa..tot moj nazor :)