mam 14 rokov uz v 11 som dostala menzes a odvtedy mam zvlastny trochu smradlavy tvarohovity vytok z posvy neviem ci to je normalne poradte mi co s tym mam robit
vytok z pošvy
ja som ho mala tiez, par rokov. potom som mala uz vazne strach prehovarala som mamu aby sla so mnou k doktorovi. nakoniec som tam musela ist sama a nebolo to ani take strasne. len ti spravi vyter a ides domov :) vela stastia
haha mykoza sa po case nestrati-len sa utlmi, pripadne sa presunie do vyssich partii!!hned k doktorovi!!!nehanbi sa ,dennodenne na gynekologiu chodia zeny s tymto problemom, ma to snad kazda tretia za zivot!
ide o mykozu a ta sa sice po case strati, ale to neznamena, ze sa aj sama vylieci..
pokial sa nezakroci gynekologom, moze to mat trvale nasledky, o ktore urcite nikto nestoji;-)
takze riesenie: GYNEKOLOG A ANTB
No ja ho mam tak cca od 13 a uz mam 18 a stale....nemam ziadny svrbenie ani nic obdobne....
Ak je tvarohovity, myslím si, že máš problém aj so srbením. Mala by si navštíviť gynekológa. Zlatko zdôver sa mamičke, nech tam ide s tebou. Len ťažko sa z toho dostaneš sama bez liekov. Ničoho sa netreba báť.