jogurty

majama

...este dodatok...ked kupujete jogurt,pozerajte aj na mnozstvo sacharidov...radsej ten biely a dochute ho ovocim.medom atd...

majama

...najvhodnejsi jogurt na chudnutie je klasicky biely z mnozstvom 3 g tuku...ludske telo potrebuje tuk,uz aj koli tomu,ze niektore vitaminy su rozpustne len v tukoch...pri chudnuti sa doporucuje prijat za den do 40 g tukov

pussa 262

polievocka
no to ano,ja som smotanove nejedla,ale z pocutia viem ze zvolenske smotanove su super,ako aj mliecne vyrobky Sabi :-)

otazka
no srdiecko je ten jogirt z reklamy na lidl alebo jednota neviem teraz
jeho energ.hodnota 377kj/100g
tuk:0,1g
sacharidy 17g nejak tak

celkovy jogurt ma 125 g keby si si chcela vyrataz jeho kalorie na 1 teglik

lyla

tie nízkotučné majú ,,pridané hodnoty´´ ako napr. želatínu aby to malo nejakú konzistenciu podobnú jogurtu...mne chutia aj jogobelly, ale nezabudnem na ten úžasný výber z mliečnych výrobkov v Anglicku...krásne husté jogurty, biojogurty /nemyslím smotanové, tie nemám rada...to už radšej ovocný tvaroh, mňam :-)/

poliewoocka

Niet nad dobry jogurt:) tie smotanove a polotucne maju nieco doseba..taku lahodnu,jemnu chut. Z tych nizkotucnych ma stipe hrdlo a mam zmiesane pocity. Inak pozerala som raz jeden dokument o tom, ako testovali reakcie ludskeho tela na jedlo-porovnavali nizkotucne potraviny,resp. odtucnene a plnotucne-ich sytiacu schopnost. Telo neoklames! Boli zaznamenane uplne ine mozgove vlny,telo spozornelo pri odtucnenej strave,zaznamenalo akysi stav "ohrozenia", neuplnosti...

radca

Chutovo bol kedysi vynikajuci kokosovy jogurt. Vyrabali ho tusim Nitrianske mliekarne. Potom ho tam bolo stale menej a menej a bol nechutnejsi a nechutnejsi...