skúšal to už niekto? kolko vás to stálo a aké boli vysledky??
odstranenie tetovania
sice to je zas len moja teoria, nie konkretny priklad.. ale.. to mas tak, ked zistis ze nutne potrebujes tetovanie a dojdes na nejake forum opytat sa co si mas dat vytetovat na zapastie.. a po prvotnom nadseni zistis ze je to nejaka kravina ktora akurat leti ale pre teba nic neznamena :) alebo je to uz vyblednute, rozmazane a nevyzera to dobre, zacne ti prekazat ze to mas na prilis viditelnom mieste (pracovne dovody).. alebo meno byvalej frajerky napriklad..? aj ked v tomto pripade sa mi viac pacilo kreativnejsie riesenie ktore som minule kdesi vygooglila.. skoda ze to neviem najst.. cez ciernou farbou vytetovane meno doplnili cerveny odtlacok peciatky s napisom -slut- :)
mna by velmi zaujimalo, preco sa niekto rozhodne dat si odstranit tetovanie. samozrejme ma napadaju rozne teoreticke dovody, ale chcel by som pocut konkretny priklad z praxe, od niekoho.
noze sa podelte, prosim...
a ja sa chcem dat tetovat :(
ahojte, neviete niekto poradit, Mam tetovanie na ramene ktoreho sa nemozem zbavit, bola som na odstranenie pomocou lasera asi 3 krat, no bohuzial mi to tahalo len pigment nie farbu. Na ruke mi ostala aj jazva, takze to vyzera naozaj zle a este to je na viditelnom mieste. A asi pred mesiacom som absolvovala zakrok pomocou novej metody tatto removal, kde mi spravili len kusok, no bohuzial stale tam ta farba je a je este vyraznejsia, mozno je viac na povrchu a zakrok budem musiet absolvovat este niekolko krat. Nemate s tym niekto skusenost ? dakujem
Ja som začala chodiť do B.B. ,zatiaľ som bola 2x,ale je to o hodne bledšie ako ked som začala a nezdá sa mi,že by tam mala byť jazva.Len mierne opuchnuté,ani to nebolí nejak extra.No uvidím ako to nakoniec bude.
ja som si dal odstrániť tetovanie laserom v Nitre. Síce to až tak nebolelo, aj toľké peniažky som oželela, avšak ostala mi vypuklá jazva a to miesto nejde vôbec opáliť. a to mi sľubovali 100 -ný výsledok:-( s najnovším laserom... fňuk
Dobré výsledky má Q switched laser a nie je veľmi bolestivý.
ja teraz chodim na odstranovanie tetovania laserom... je to nenormalna bolest... na zapestiach obydvoch ruk...uz som bola dva krat, zatial ziadny rozdiel nevidim... a zevraj pat krat by malo stacit, ale nemyslim... no uvidime... ja platim 70 kazdy krat, ale to niesom doma...
Trvale tetovanie neodstranis, len ak si ho das chirurgicky odstranit ako moj otec, no ostali mu jazvy :(