Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odstranenie tetovania

pampara

sice to je zas len moja teoria, nie konkretny priklad.. ale.. to mas tak, ked zistis ze nutne potrebujes tetovanie a dojdes na nejake forum opytat sa co si mas dat vytetovat na zapastie.. a po prvotnom nadseni zistis ze je to nejaka kravina ktora akurat leti ale pre teba nic neznamena :) alebo je to uz vyblednute, rozmazane a nevyzera to dobre, zacne ti prekazat ze to mas na prilis viditelnom mieste (pracovne dovody).. alebo meno byvalej frajerky napriklad..? aj ked v tomto pripade sa mi viac pacilo kreativnejsie riesenie ktore som minule kdesi vygooglila.. skoda ze to neviem najst.. cez ciernou farbou vytetovane meno doplnili cerveny odtlacok peciatky s napisom -slut- :)

wreck

mna by velmi zaujimalo, preco sa niekto rozhodne dat si odstranit tetovanie. samozrejme ma napadaju rozne teoreticke dovody, ale chcel by som pocut konkretny priklad z praxe, od niekoho.

noze sa podelte, prosim...

sany3

ahojte, neviete niekto poradit, Mam tetovanie na ramene ktoreho sa nemozem zbavit, bola som na odstranenie pomocou lasera asi 3 krat, no bohuzial mi to tahalo len pigment nie farbu. Na ruke mi ostala aj jazva, takze to vyzera naozaj zle a este to je na viditelnom mieste. A asi pred mesiacom som absolvovala zakrok pomocou novej metody tatto removal, kde mi spravili len kusok, no bohuzial stale tam ta farba je a je este vyraznejsia, mozno je viac na povrchu a zakrok budem musiet absolvovat este niekolko krat. Nemate s tym niekto skusenost ? dakujem

Dn

Ja som začala chodiť do B.B. ,zatiaľ som bola 2x,ale je to o hodne bledšie ako ked som začala a nezdá sa mi,že by tam mala byť jazva.Len mierne opuchnuté,ani to nebolí nejak extra.No uvidím ako to nakoniec bude.

FJane

ja som si dal odstrániť tetovanie laserom v Nitre. Síce to až tak nebolelo, aj toľké peniažky som oželela, avšak ostala mi vypuklá jazva a to miesto nejde vôbec opáliť. a to mi sľubovali 100 -ný výsledok:-( s najnovším laserom... fňuk

sya

ja teraz chodim na odstranovanie tetovania laserom... je to nenormalna bolest... na zapestiach obydvoch ruk...uz som bola dva krat, zatial ziadny rozdiel nevidim... a zevraj pat krat by malo stacit, ale nemyslim... no uvidime... ja platim 70 kazdy krat, ale to niesom doma...