kvasinky a protikvasinkova dieta

Príspevok v téme: kvasinky a protikvasinkova dieta
cocci

Drzim tuto brutalnu dietu uz 8 krutych dni. Kedze milujem sladkosti, celozrný chlebík s maslom a sunkou aj vyprazany rezen so zemiakmi, je to pre mna nocna mora. Napriek tomu sa snazim. Ale trapia ma nejake veci s tym spojene. Kedze nemozem mlieko ani syry (ktore mam tiez velmi rada)a ryby velmi nemusim, bojim sa o to, ci budem mat dostatok vapnika. Ako to riesite? A okrem toho som dost schudla - 5kg za tyzden. Mam obavu, aby som si tou dietou nesposobila viac skody ako uzitku. Mate niekto skusenosti? Poradte nejaku dovolenu maskrtu.

korina

baby nechápem prečo sa takto mučíte nejakou dietou hádam si nemyslíte že porazíte mykozu. Treba preliečiť celé telo a to enzymatickou liečbou. Špeciálne vyvinutý prostriedok na mykozu sa volá Enzymax .Obsahuje výťažky z grapefruitových semiačok pomáhajú udržať mikr.rovnováhu nechtík lieči sliznice a vitamíny skupiny B a to stačí a je pokoj.

lincoo

Ahojte, baby, vravite, ze nejete vobec chlieb ani pecivo.. Ale existuje asi nejaky vhodny chlieb, nieco bez drozdia, nefermentovany, bez kvasku, nie? Aj ja musim zacat s touto dietou a uz teraz mi je cudne, len pri pomysleni na to.. A neberiete okrem probiotik ziadne lieky?

1987

nechapem ako sa takato dieta da uplne dodrzat, ved hocico co das denne do ust obsahuje cukor...darmo nebudem jest sladkosti, cokoladu alebo ochutene malinovky...

cukor sa zo stravy uplne vylucit neda aj keby sme chceli, nachadza sa vo vacsine jedla co denne konzumujeme, tak ako sa da potom s premnozenou candidou v nasom tele bojovat?

1987

nechapem ako sa takato dieta da uplne dodrzat, ved hocico co das denne do ust obsahuje cukor...darmo nebudem jest sladkosti, cokoladu alebo ochutene malinovky...

cukor sa zo stravy uplne vylucit neda aj keby sme chceli, nachadza sa vo vacsine jedla co denne konzumujeme, tak ako sa da potom s premnozenou candidou v nasom tele bojovat?

cocci

bibba, ano iba kvoli mykoze, inac by ma k tomu nic neprinutilo. ja nie som dietovy typ, nikdy som dietu nepotrebovala drzat z inych ako zo zdravotnych dovodov. ako to chcem vydrzat? no ak sa chcem dat zdravotne doporiadku, tak asi budem musiet.

bibba

cocci, aha, aha, zaujimave ale ako hovoris dost brutalne, 8 dni a uz mas dost, ako to chces vydrzat 6 mesiacov? pol roka je tak hrozne vela. a ak sa smiem spytat tak drzis tuto dietu kvoli mykozam alebo co ta k tomu viedlo? skoda, ze ja jablka a hrusky jest nemozem lebo som na ne alergicka :)

kaciatko7

jogurt som nikde v tejto diete nevidela, predsa je to mliecny vyrobok, aj ked spomedzi vsetkych najzdravsi, radsej by som uzivala kvalitne probiotika. vsak to je uz na zvazeni kazdeho, ja pisem, ako ju budem drzat ja, aby bol vysledok co najlepsi. a na tie 2 tyzdne sa tie obmedzenia urcite daju vydrzat.

cocci

bibba, pri tejto diete mozes len maso (okrem bravcoveho), zeleninu (okrem mrkvy, hrasku a zemiakov), ryby, strukoviny, caj lapacho, biely nesladeny jogurt. Po 3 tyzdnoch pridat kysle jablka, kysle hrusky hrusky, sladke zemiaky, nelupanu ryzu. A pekne takto treba fungovat 3-6 mesiacov. Vraj potom by sa kvasinky nemali vatit, lebo za tu dobu vyhladujes kvasinky, zabijes ich a potom by sa tvoja crevna flora mala upravit tak, aby sa tam tie potvory uz nedokazali premnozit.