ked pisem prihlasku do vyberoveho konania a v inzerate o tuto pracu ziadne cislo VK neuviedli mozem prihlasku napisat aj bez cisla VK?
na internete som nasla vzory iba s cislami VK, tak teraz neviem ako by to malo bez toho cisla vyzerat a taky vzor som nenasla, neviete mi poradit ako a ci vobec sa to bez toho cisla pise?
VYBEROVE KONANIE
ak by niekto hľadal odpoveď na túto otázku aj teraz, tak tieto VK čísla bývajú uverejnené a stránke úradu práce vo voľných pracovných miestach
neries, netreba ziadne cislo vyberoveho konania, napis o aku pracovnu poziciu ide a to staci
VK je vyberove konanie
kazde VK ktore je vyhlasene ma svoje cislo aspon v statnozamestnaneckych pomeroch, treba napisat ziadost o zaradenie do VK. Cize som hladala vzory takychto ziadosti a nasla som vzdy len toto:
,,Požadované doklady pre každé výberové konanie:
1. písomná žiadosť o zaradenie do výberového konania s uvedením čísla výberového konania,
2. kópia vysvedčenia, diplomu alebo iného rovnocenného dokladu o najvyššom dosiahnutom vzdelaní,, atď...
...cize vsade je spomenute cislo VK ale to ja neviem pretoze v tom inzerate ho nespomynaju, no a preto by som potrebovala vzor takejto ziadosti ale bez uvedenia toho cisla, neviem ci to tak moze vobec byt ci sa len nepomylili a nezabudli ho tam uviest alebo co...
VK??? TO CO JE? "vyberove konanie"? a ake cislo?? V zivote som sa s takym niecim nestretla :-O. Ukaz nejaky priklad, nahod sem link.