S priateľom žijeme spolu už rok, na občasné hádky celkom fajn..Len už mám plné zuby toho, že pri hádkach ustupujem len ja..a stále mu musím dať za pravdu, veľakrát aj kvôli tomu,aby bol pokoj,aby sme sa nehádali tak musím ustúpiť ja aby skončila hádka. Rýchlo sa nahnevám, pohádame sa, ale mňa hnev rýchlo prejde..Až do predvčera...Šli sme na jarmok, že si spravíme pekné poobedie..ani sme tam poriadne neprišli a už mu volal jeho / náš kamarát, že či prídeme k nemu..priateľ, že jasné do desiatich minút sme tam..Dosť sa ma to dotklo, on na to, že ho oklamal, že nič sa nedeje..V priebehu ďaľšej hodinu mu kamarát volal 4 krát, že kde sme..Super..Keď sme odchádzali z jarmoku, začalo pršať a riadne sme zmokli..V aute som mu tri krát povedala, že k nemu nechcem ísť, lebo mi je zima a som celá mokrá..nakoniec ma ukecal, však čo pre neho nespravím, nie? Cestou sme sa kvôli jeho kamarátovy dovadili, načo som vystúpila z auta..Frajer odišiel za tým kamarátom k nemu domov a mna nechal bez penazí stáť v tom daždi..potom som šla za ním, lebo bola fakt kosa aj on mi napísal, že mám prísť..ako som prišla ku kamarátovi,tak kamarát začal po mne hučať že čo sa hádam a neviem čo..vyletela som aj ja a odišla som. Frajer ostal tam, ani ho nenapadlo ísť za mňou a to vedel, že vonku prší, nemám pri sebe peniaze a pešo mám domov hodinu..a teraz sa čuduje prečo som nahnevaná..preto, lebo predo mňou uprednostil kamaráta, nešiel za mňou..Fakt ssom nahnevaná a dotklo sa ma, že uprednostil kamaráta a nie mňa..Len on si nechce priznať pravdu, nechápe, že sa ma to dotklo..rovno mi povedal, že sa mi nemá za čo ospravedlňovať..Ja fakt neviem, čo mám robiť, úplne sa vo mne niečo zlomilo..rozísť sa, trucovať, nechať zase jemu za pravdu..PROSIM poradte mi niekto čo mám robiť. Ďakujem
Kríza vo vzťahu, či už mám toho dosť???
Ako sa tak zamyslam,mate pravdu..prestala som si stat za svojim a snazila som sa prisposobit jemu, lebo ho lubim a chcem aby bol stastny, len pri tom vsetkom som zabudla na samu seba, na to co vlastne chcem JA..Dakujem krasne vsetkym za vase nazory, pomohli ste..Idem hladat svoju vlastnu tvar:)))Dakujem
tak rady tu mas mudre vyskusaj to:) vo nenechaj sa manipulovat. uvidis aky bude dalej ked si budes stat za svojim. ak nie, radsej ho nechaj taky clovek je sebec a prepac aj debil.
To co Ti spravil by nahnevalo kazdeho. Musis si stat za svojim a ked si neuvedomi, ze sa zachoval nespravne a neuzna, ze sa spraval sproste, tak Ti asi za to nestoji, aby si sa stale trapila. Vztah ma byt o dvoch ludoch, dvoch nazoroch, pocitoch, zelaniach, kompromisoch.. a nie iba o jeho. Nesmies stale ustupovat, lebo si bude "dovolovat" este viac.
Lienkoo pridavam sa k ostatnym.. chlapec si proste zvykol, ze mu vzdy vsetko prejde a tak sa po tebe vozi.. ty mu vsak ukaz, ze to tak nie je a odmietni mu opat ustupit, inak sa nikdy nic nezmeni a ty sa budes zbytocne dalej trapit.. ak to nepochopi, proste za to nestoji, takeho nepotrebujes..
Lienkoo nevazi si ta takyto typ som zazila a pekne som mu to vytmavila.Podla toho co si pisala mam pocit ze si zvykol na to ze sak ty vzdy vychladnes, a aj tak mu odpustis ablaaa blaaa blaa mala by si ho poslat do prdele kam patri.Zo zaciatku ti pisat nebude, bude sa spravat akoby ste spolu v zivote nic nemali.Potom zacne doliezat a dorazi ho ked si najdes ineho.ALE VTEDY NESMIES SA K NEMU VRATIT!jou jou
Mne to pripada akoby si ta vobec nevazil. Mne by toto spravil chalan len raz.. prvy a zaroven posledny.. ze by sa na mna vykaslal a nechal ma ist domov peso po dazdi.. :/
Ja tiez rychlo vzplaniem a rychlo odplaniem. Ale tu vobec nejde o to.. Ale o to,ze v zdravom harmonickom vztahu by sa mali vediet obaja ospravedlnit. Lebo ked sa vzdy len "trochu pohnevas" a potom si na neho dobra,lebo ho velmi lubis,on si na to zvykne a robi si co chce.
no tak to je super ze sa dlho nehnevas ale to si nechaj vacsinou pre seba pred nim a hraj ze sa hnevas. skusaj ho... aj on skusa tvoju trpezlivost. skus byt prisnejsia na neho..mnohi to potrebuju. tazko je ale radit cez pismenka.
no hej cajik:) aj som si myslela len ze caj je v muzskom rode:)
zuffi a ty na to ako reagujes ked je taky?