caute mam problema neviem co s nim objabili sa mi skkarede hrube chlpky v oblasti bradaviek je to normalne nviem co s tym mamm roit je to pre mna dost frustrujuce mate aj vy taky problrm pomozte mi s nim dakejem!
chlpky na nevhodnom mieste!!!!!!!
gira, ja odporucam len ich zafarbit povedzme blond farbou. nebudu vidiet. a nemusis sa trapit s tym, ze dorastaju a hrubnu. potom uz by boli ovela viditelnejsie
daju sa odstranit voskom, ale lepsie je dat si to odstranit natrvalo laserm, sice za to zacvakas ale do konca zivota sa usetris bolesti z depilacie
ja mam tiez par chlpkov, na pravej asi 4 a na lavej 2. Nerobim si s tym problem, ale ako pisal/a anjelik, vytrhnut pinzetou staci :o)
Ahoj Linda! Ja mam ten istý problém a keď to videla moja gynekologicka povedala, že treba vysetrit hladinu muzských hromonov! Coskoro idem na vysetrenie ku endokrinologicke. Takže to nie je normálne! Mna to tiež príserne frustruje! Dúfam, že mi ta endokrinologicka naordinuje niejaku liecbu a zbavím sa konecne tých otravných chlpov! Dokorka hovorila, že ak ma žena okolo bradaviek jeden dva chlpky, prosím to sa môže objavovať, ale hustejsie ochlpenie svedcí pravdepodobne o zvýsení muzských hormonov. Radím ti chod radšej ku endokrinologicke!A nedaj sa hned odradit!
natvalo nie, ale ma to kazda, niekto menej iny viac,je to normalne
ale zbavit sa toho natrvalo to asi nie co?
teda ak ich je malo..tak staci vytrhnut pinzetou a miesto pretriet cistiacou pletovou vodou..a zevraj je to normalne