nemate pocit, ze toto forum sa tak trochu ruti zo zahuby? sledujem to tu uz cez dva roky, a mam pocit, ze zacina pomaly koniec seriozneho fora, a stava z neho druhy pokec..strasne vela nezmyslenych tem od strnastiek, nad ktorym sa zastavuje rozum, neviem...asi by to tu bolo treba nejako preriedit, alebo neviem...nemate aj vy taky pocit?? :)
upadajuce forum?
no,a prave preto ja nerozumiem,preco je pre niekoho problem ta registracia...aj ked ide na skok.Ja som sem prisla len kvoli jednej veci.Precitat a odist.A hned som sa zaregistrovala.
darika to temy d ktorych som prispel je naozaj velmi dobra vec. hlavne ked nemas cas hrabat sa v temach len tam ides a mas
ja,ako registrovana tu mam este jednu moznost...vola sa to-Temy,do ktorych som prispel...
a to velmi pomoze,ked chces nieco najst,kde si napisal,ako dlho hladat,kym najdes.
To si nemyslim. Ak sa niekto registruje, este neznamena, ze vie vyhladavat v temach. Lebo tlacitko vyhladavania ma inu farbu.
ten,ktory je registrovany,si menej dovoli otvarat stupidne temy a ked aj niekto dostane ban,je vacsi problem sa zakazdym registrovat,ked ma aj moznost viacerych adries.
Ja sama vidim,ze nejvacsie zlo tu robia neregistrovani.Je to jednoduhsie pre kazdeho,tak nerozumiem,preco je taky problem sa zaregistrovat.Nemusim stale dobat kod,ktory mi tam vypise,najdem si svoje temy,mozem prispievat kdekolvek...
Ja som tu rada,nechcem na nikoho zle,ale...ked ide o nieco ozaj seriozne,tak registracia byva vacsinou potrebna.Mozno by sa stratilo par skodlivcov,ale taki by tu nikomu nechybali.A ti,ktori su ferovi,nebude pre nich registracia problem.
darika,
ten IQ test by mal zarucit, ze dany clovek nezalozi temu, ktoa uz existuje 99x, alebo si nevypyta nazor na cloveka, ktoreho tu nikto nepozna. Lebo to normalny clovek so zakladnou skolou neurobi.
darika co by sa vyriesilo keby sem chodili len registrovani?
uhlie,uplne suhlasim,ale s tym IQ testom...
vela ludi tu chodi/lo,pre nejaky problem a kde je napisane,ze ten,ktory hlada radu,musi prejst IQ testom.
Ja by som bola stale zato,aby mohli prispievat len registrovani.Tym by sa to podla mna vyriesilo uplne.
Podla mna toto forum nemoze upadat, lebo nema kam upadnut. jednoducho sem chodi kopa ludi, ktori nedokazu ani kliknut na tlacitko "vyhladavanie" a najst si nejaku temu. Miesto toho zakladaju 1000x tu istu temu (prsia, silikonove prsia, velke prsia, male prsia, z coho rastu prsia, atd...). O nejakom dodrziavani pravidiel sa neda ani hovorit. Podla mna by sem mali zakazat pristup detom a ak chce niekto vytvorit temu v kategorii "krasa", alebo "osobne problemy", alebo "chudnutie", tak by mal prejst aspon nejakym velmi jednoduchym IQ testom.
dakujem