Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

upadajuce forum?

Príspevok v téme: upadajuce forum?
jednoockoo

nemate pocit, ze toto forum sa tak trochu ruti zo zahuby? sledujem to tu uz cez dva roky, a mam pocit, ze zacina pomaly koniec seriozneho fora, a stava z neho druhy pokec..strasne vela nezmyslenych tem od strnastiek, nad ktorym sa zastavuje rozum, neviem...asi by to tu bolo treba nejako preriedit, alebo neviem...nemate aj vy taky pocit?? :)

zuzic

myslim teda neviem ci si to bola zrovna ty, ale pamatam si na jednu osobu co hodila do jednej temy vsetky mozne prispevky a nechapala som kde ich vsetky nasla..som rozmyslala ci sedela roky pri pc a listovala vsetky temy alebo jednoducho nechapem...alebo si jej mozno stale tak lezala v zaludku ze si tak vsetko pamatala? nechapem...kazdy ma svoj zivot, kazdy si presiel nielen peknymi strankami, hadam kazdy okusil bolest a zlyhania...a prave su to niekedy aj vlastne zlyhania ktore vedia posunut dalej a je uzasne ked ich niekto dokaze odovzdat a upozornit na to ostatnych...no v nevyhode zas na druhej strane my sme to chceli mohli sme tiez byt neregistrovani...ale myslim ze by to bolo lepsie keby to bolo jednotne...vsetci rovnako

darika

no,to sa stalo aj mne,ze sa tu nasla jedna osoba,ktora mi vykricala vsetky moje negativne veci,ktore som tu kdy napisala.Pre mna to neboli ale negativa,je to moj zivot a to,co sa mi stalo,som pisala ako priklad a mozno ako bubaka,aby sa to nestalo niekomu druhemu.A tak mila...mi to vsetko splechla v jednej teme.A dodnes neviem pochopit,ako si mohla zapamatat vsetko,co som napisala,ked to bolo v inych casoch,inych temach ...Sak ja tiez viem o dost ludoch viac,co maju stale isty nick,ale zase nemam sancu,aby som si zapamatala uplne vsetko.Ona nezabudla na nic.Nerozumiem dodnes.Zuzic,ako pises ty,je to moje,ja som si tym presla a to ma posuva dalej.Takze som za to vdacna.Takze my registrovani sme voci tym "ne" v nevyhode.

zuzic

nie to je v pohode...sila zvyku:) ale to je podla mna aj o tom ako vie kto niest zodpovednost...vies ze je dost ludi pod jednym nickom, je to aj o tom ze vela krat som spravila chybu aj dala blby nazor ale je to ako v zivote zbabele by bolo utiect a menit si nick, ked som uz spravila blbost patri to ku mne a zjem co som si navarila:)) aspon si dam nabuduce pozor:) ja to mam rada ked byvaju pod jednym nickom uz ako tak aj poznam niektorych ludi...zas niektorych sa da spoznat aj ked si menia nicky:D

darika

zuzic
hlavne som sa nechcela dotknut vas tych,co mate menej ako som napisala.Ale prave to,ze ty si ta vynimka,ktora je tu nie pre hluposti a preto ti nevadi,ze si stale pod jednym nickom.

zuzic

ja tiez nemam viac ako 19...ale s tym zakladanim mas pravdu. ja som si napr. ked som bola nova nejak nevsimla ze sa tu daju vyhladat, ale ked mi to povedali odvtedy vyhladavam a az ked nenajdem sa pytam...aj to malokedy...ale ked su tu naozaj rovnake temy mohli by ich pozrusievat to je asi jednine co mi tu vadi ze tisic na chlp istych tem...

darika

ja som uz raz dala do pripomienok,preco sa stale zakladaju tie iste temy.Dokonca jedna bola uplne na chlp rovnaka ako druha,len jeden rozdiel...datum.ked som to dala do pripomienok,dostala som odpoved,ze ta prva bola zalozena vtedy a tato teraz.To sme taki lenivi,ze si nemozme najst temu ale tu istu tam davat znovu,lebo nam do nej nik uz neprispieval.A to su vsetko temy o chudnuti.A stavim sa,ze ide o mlade baby,ktore nemaju viac ako 19 rokov.Akurat sa podporuju v nejedeni.No co uz...

zuzic

myslim ze sa s tym nezrobi nic...ta tema je super:) naozaj to sa musi nechat, tam sa zabavia, posmutia jednoducho vsetko:) hej niekedy ti vznikaju velmi blbe temy, je tu tiez tisic tem o chudnuti patsto o devatdesiatdnovkach..neviem sa mi zda ze kedysi tu nebolo tolko tem na tu istu temu....

darika

vies co je super zuzic?Tema "preco este nespite...
nikto ju nemoze napadnut,tam si kazdy moze pokecat a nikto nikoho neuraza,nenapada...rada ich tam citam.A tiez to vzniklo registrovanym clovekom.
je vela veci,ktore staci vygooglit ako pisat sem blbe temy.Ale mne to pride,ako ze niekto chce vediet,kolko ludi mu tam prispeje,tak si vymysli temu...Ale ja to uz necham tak.Mne je to vlastne jedno.Len mi je luto tych,ktori si zalozia temu a po par prispevkoch sa to zmeni na doslova...ble

darika

aj ja zuzic,ale...niekedy sa ozaj radsej zoberiem a vypinam,ako citat bludy.Ja som aj hodila do pripomienok tu zoznamku,co tam zase vznikla.Som zvedava,co sa s tym urobi.

zuzic

ja som zas potrebovala nutne pomoc a neviem bola to asi sila zvyku ze som sa automaticky zaregistrovala:) ale toto forum mam velmi rada a som rada ze je