Uz asi 2 tyzdne mam problem so zaludom, tazko mi ide dole kozka a je na zaludi akoby prilepena, trosku to aj boli ked ju davam dole, zide v pohode ale sa kus lepi.
Zalud mi pripada taky divny, pripomina mi to tvaroh proste je mierne zhrckaveny a pri konci okolo dierky to mam cervene. Esto som to nikdy nemal. Uz sa bojim ze co by to mohlo byt nie som z tych ktori idu radi k urologovi, ja sa trochu hanbim aj o tom rozpravat.Pomoze niekto ?
Uz sa bojim mat s priatelkou aj sex a jej je to uz divne ze preco nechcem
Problem so zaludom
vies co ak sa bojis ist k doktorovy vyskusaj si ho natierat deckym olejcekom aviril sa vola taky modry a nieje ani drahy cca 1 e. Kupis ho aj v drogerke aj hocijaky iny ale decky aby nebol parfumovany ...ja som sice baba ale ja som tiez ran mala moju malickost strasne vysusenu az to bolelo a mala som pocit ako keby sa mi supala koza a toto mi perfektne pomohlo:D vyskusaj ...mozno pomoze a ked nie tak asi budes musiet ist fakt k doktorovy:(
pocuvas horkyze slize ???:D discipliiiiinaaaa disciplina musi byt!!!disciplina musi byt!!!disciplina musi byt!!!disciplina musi byt!!! pri analnom seeeeeeeeexee disciplina musi byt!!! :DDDD
Samozrejme ze pravidelne aj niekolkokrat denne, neviem ci to nema aj na to vplyv ze som mal nedavno zapal mocovych ciet a bral som na to lieky alebo od tohe ze asi pred mesiacom sme s priatelkou skusali analny sex ci som tam nieco nechytil.
Mozno nejaka infekcia. Umyvas si ho poriadne ?
Najlepsie navstivit urologa.