Baby mate s týmto skusenosti??Musela som zo zdravotných dovodov vysadit okamžite antikoncepciu a menzes nikde...už mešká 2týždne?? Je to normálne??Robila som si aj test ale bol negatívny....co to može byt???
Vysadenie antikoncepcie a meškanie menštruácie?
Ja mám 36 rokov 12 rokov som brala antikoncepciu menzes mala som pravidelne ale slabo vraj som mala polycystické vaječníky ale vraj už nemám tak vysadila antikoncepciu lebo mi bolo zle na srdce mám arytmiu, po vysadení mi neprišla už 5mesiacov menštuácia hormóny mám v poriadku aj štítnu žlazu.Priatela nemám ani nemám byť s kým tehotná.Vraj čakať mám alebo brať antikoncepciu.Keď je všetko v poriadku aj na sono aj hormony neviem prečo 5 mesiacov nič.Jáj a prolaktín mala vysoký ale to už je vraj v norme.Koľko treba čakať najviac?Brucho ma bolí ale nič iné.5 rokov som bez sexu takže tehotná ťažko.Načo antikoncepcia keď nemám nikoho.Doktorka mi poradila pred 5rokmi že mám brať antikoncepciu že to mi pomôže.Nepomohlo.Keď je všetko ok tak neviem prečo nemám menštruáciu.čo mám robiť?čakať ešte?čo znamená vysoký prolaktín?
4roky som brala yaz až v decembri som p dvoch týždnoch ,po ukončeni menštruacie dostala opeť zas menštruaciu ktora bola silna a trvala 7ni čo predtym som mavala len po tri dni stoho všetkeho som vysadila tabletky lebo som nevedela ako ich dalej uživať teras mi to meška 2den.bUDE TO Tabletkami,kto sa stym stretol lebo doteras mi to nikdy nemeškalo.
Boze zeny placete tu meskaju mi tri dbni tyzden... Mne meskaju tri mesiace a nemam ani ziadne priznaky. Tehotna som neni a dufam ze mi co skoro pridu :/ ja uz mam opravnenejsie sa bat :-(
migi, je to normalne..5 rokov tvoje vajecniky spali..tak to chvilu potrva kym sa tvoj cyklus znova nastartuje a nasledne znormalizuje..poznam baby, co ju potom nedostali aj niekolko mesiacov a isli na vyvolavacku..daj tomu cas..
inak mna caka nieco podobne a po este dlhsom obdobi, tento mesiac som dobrala posledny blister..sama som zvedava, co to so mnou spravi..
Dobry den potrebujem poradit uzivala som HAK 5rkov vysadila som ju v septembri posledna menstruacia sa este dostavila tak ako stale ked som brala HAK. No teraz mi menstruacia meska uz 2 tyzdne. Mala som aj mensie krvave spinenie, pribrala som a dokonca sa mi aj zvacsili prsia tak som si myslela ze som tehotna no robila som si test a vysledok bol negativny. Tak neviem ci je to normalne ak ma niekto s tym skusenosti prosim o radu.Dakujem
Ja keď som dobrala HAK, tak som mesiac nemala menštruáciu..
Ahojte ženy, prosím Vás o radu.
Po 3 rokoch užívania HAK som ju pred mesiacom vysadila a teraz mi už 9 dní mešká menštruácia. S partnerom sme mali nechránený styk v deň, kedy mi mala M prísť (teda pred 9 dňami), ale nedal do mňa nič, dával si pozor. Ale viem, že niečo počas toho vyteká. Mohlo sa stať, že som z toho otehotnela? Prsia ma nebolia, akurát mám mierny výtok s občas takými červenými bodkami a trochu cítim bolesť v podbrušku.
Mám doma aj TT, len neviem kedy je vhodné si ho už urobiť, aby sa to ukázalo. Tak prosím Vás, poradte mi, ak máte niektorá s týmto skúsenosti. Ďakujem.
Dobrý deň. Chcem sa spýtať brala som 6 rokov antikoncepciu MAITALON. dostala som kramy ako normalne a potom som vysadila neberiem ju mesiac ... kramy som dostala 1 auguste do 5 a 7 som mala sex ale nic nebolo nespravil sa....29 som mala dostat kramy a nic .test som si spravila 2. sept. negativny a hnet 3 no dnes som rano dostala kramy ale take hnede spinavy to su kramy dúfam , ci ?? to asi záčina organicizmus nastupovať sam ?dakujem za radu
Hormonálnu antikoncepciu mi predpísal gynekológ pretože som mala velke problémy s menštruáciou. Začala som ju jest keď som mala 15rokov a teraz mam 20. Počas tých 5tich rokov som mala ´menštruáciu´ pravidelne na deň presne. Veľmi som sa tešila, že je všetko v poriadku a že ma nič nebolí...
Jedného dňa som sa dozvedela že moja teta (28rocna zdravo sa stravovala aj športovala)je v bezvedomí v nemocnici...príčina? EMBÓLIA zrazenina jej zablokovala prísun krvy do mozgu ...prežila to...mentalne je uplne v poriadku ale telo ju neposlúcha znova sa učí chodiť,písať a rozprávať ale prežila... je presvedčená že je to z HA ktorú brala...
Začala som si čítať články a viac som sa začala zauímať o to čo každý deň dávam do svojho tela....ale predsa mne sa také nič nemoze stat... nemusela byt tá embolia z HA...
po čase som na tie myšlienky zabudla a život šiel dalej až keď mi pred mesiaco nezomrela spolužiačka na EMBÓLIU! antikoncepciu brala 4roky a chcela ju už vysadiť ale nestihla....to dievča malo 20rokov! mala partnera a študovala a tešila sa na budúcnosť...
HA antikoncepciu už neberiem 2mesiace..môjmu gynekológovi sa to nepáci predsa je to lekár a tí sa snažia ´liečit´jednu vec a z nich sa vám zhorší dalších 10vecí... nevravím že to robia umyselne vystudovali to a veria tomu ....menštruácia sa mi ešte nedostavila ale nevadí... počkám ...skúšam papať vitamíny a tie UMELINY do mna uz nik nedostane!
dám sem aj nejaké linky aby ste si prečítali...Za seba vzavím ze HA MA NEVILIEČILA... A ktovie čo všetko napáchala v mojom tele...myslím že svoje telo som neviliečila len som ho 5 ROKOV IGNOROVALA....to je ako napr keď málo pijete a bolí vás hlava rak si dáte ibalgin...ale nezlepšíte pitný režim...
krásny deň želám ♥
prosím vás môžte mi poradiť, brala som 4 roky antikoncepciu Yaz.. v novembri som ju na mesiac vysadila, menzes mi prisiel o 4 dni neskor,, potom v decembri som antiku opať brala.. a v januari som ju vysadila. menzes mi uz meska 8 dni, mam bolesti v podbrusku a citlive prsia,. robila som si 4 testy a vsetky vysli negativne.
Myslite že je to dosledok toho že som prestala brat antikoncepciu? Aj ked po prvom vynechani antiky som menzes dostala oneskoroene po 4 dnoch ?