Som mlady chalan a ama problem ze pri stiahnuti kosky na penise nejde az dole zastavi v poloci a a ked da sa nizsie tak to boli a viac uz nedam. Hambim sa ist stym doktorovi a este aj rodiom povedat. poprosim o pomoc
Problem na vyriesenie
Heh Dikes ... tak skocim tam no ale strach mam stale :D ... aj tak az na buduci tyzden teraz mam rannu... dikes chlapi za rady
vypýtaj si kartu od obvodnej. nič jej nemusíš hovoriť. A s kartou choď k urológovi. Neboj, nič to nie je. Veď si nejaký chlap. Nie si padavka. To zvládneš. Tam majú každý deň množstvo prípadov, tak sa nemáš za čo hanbiť. A neodkladaj, to. Čím budeš starší, o to budeš mať väčší strach. Pozri : ak ženy zvládajú gynekológov, čo je sto razy horšie, tak to zvládneš aj ty! papa
No praveze ja to mam uz dlho a docela to boli uz pomaly a kebyze mam s holkou sex tak by ma to riadne bolelo. Preto sa pytam aby som vedel co robit. Mam to asi od malicka.
no prave preto ze si mlady chalan ale to ma kazdy mlady chalan aj ja som to mal ale v puberte to prejde
No jasne mam to tam spojene a mam to dost rokov ebo som sa bal ist stym a rodicom som nepovedal som sa bal ... takze mi to bdue asi strihat :((a boli to ? ... a dakujem vam za rady
aj ja som mal to iste,ked som bol menši,poslali ma k urologovi a tam mi kazal nech si ju stiahnem,bolelo,potom mi kazal nech si to každy den ked sa kupam stahujem,a teras je to v pohode už to ide aj samo:D
Chod za vseobecnym a uvidis, kde Ta posle. Mozno to vybavi ambulantne /ved ono to nic neni narezat kusok kozky/, alebo za urologom, alebo ak si netrufa, tak na chirurgiu.
Dakejum no skusal som to v teplej vode a to nepomohlo mam to jak keby spojene spojene .... a za krotym doktorom je dobre ist ?
pretahuj si ho v teplej vode .. to pomoze mal osm to iste
Lekar urobi jednoduchy zakrok, prerezanie uzdicky a bude to.