neviete ktora je dobra posilnovna v kosiciach pre zeny? a trosku aj cenovo vhodna :D
posilnovna - kosice
Prosim vas, na internete som nasla este vela odkazov na tu posilovnu na Stefanikovej. Naozaj je zrusena? Ci sa medzicasom zase otvorila?
Fitlein 69 je super chodila som tam
a uvazujem zase zacat .Je to tam tiez predelene aj detsky kutik ak pridete s dietatom .
caute,
nemate nahodou skusenosti s fitline 69 v Kosiciach? Tiez je to zenska posilnovna. Ja som chodila do centra BIEN, nebolo tam zle, ale hladam nieco kde maju viac strojov a dobre ceny :o)
jednoockoo
aj ja som ju spozorovala ale vobec som nevedela v ktorej casti, iba ze to niekde cestou je .D
a centrum zdravia? :) inak jedna posilka je aj ako je zastavka autobusu vodna, i ked neviem ako to tam vyzera, len som to spozorovala ked som raz sla autobusom :)
Ja som chodila na jazero. Volalo sa to myslim horvi´s gym www.horvisgym.sk
Tam bolo velmi pekne a kvalitne stroje. Cenu neviem lebo som to mala po znamostiach. Funguje tam myslim aj aerobic a ine moznosti cvicenia. Ale posilka bola fajn.
Potom som chvilu chodila aj na furcu ako je miestny urad. Tam bolo tiez velmi dobre. Kopu strojov a bolo to rozdelene na viac miestnosti takze som tam bola niekedy aj sama. Stroje super aj aerobne aj na posilnovanie.
A trietia posilka ta je tu pri mne na Terase v cestre volneho casu na orgovanovej a tam mi chodi priatel a kamarati . Je dost lacna ale zas podla mna pre zeny nie. Malo strojov a malo aerobnych strojov. No videla som tam aj zeny chodit. Ja do centra chodievam na aerobic a ten je super a lacny.
skus jumbo centrum .. neviem ci som to spravne napisal .. tam som videl prevazne zeny :)
uz nie je? fuuha a nieco dobre na hlavnej?
zenska posilovna na stefanikovej bola dobra ale uz len bola. Zrusena je uz druhy rok a taka uz asi ani nieje, aj ja hladam nieco podobne.
jeeej diky za podrobne info..ma niekto ine skusenosti?