posilnovna - kosice

Mire

Prosim vas, na internete som nasla este vela odkazov na tu posilovnu na Stefanikovej. Naozaj je zrusena? Ci sa medzicasom zase otvorila?

zija

Fitlein 69 je super chodila som tam
a uvazujem zase zacat .Je to tam tiez predelene aj detsky kutik ak pridete s dietatom .

janulkaaa

caute,
nemate nahodou skusenosti s fitline 69 v Kosiciach? Tiez je to zenska posilnovna. Ja som chodila do centra BIEN, nebolo tam zle, ale hladam nieco kde maju viac strojov a dobre ceny :o)

jednoockoo

a centrum zdravia? :) inak jedna posilka je aj ako je zastavka autobusu vodna, i ked neviem ako to tam vyzera, len som to spozorovala ked som raz sla autobusom :)

e-kozmetika

Ja som chodila na jazero. Volalo sa to myslim horvi´s gym www.horvisgym.sk
Tam bolo velmi pekne a kvalitne stroje. Cenu neviem lebo som to mala po znamostiach. Funguje tam myslim aj aerobic a ine moznosti cvicenia. Ale posilka bola fajn.
Potom som chvilu chodila aj na furcu ako je miestny urad. Tam bolo tiez velmi dobre. Kopu strojov a bolo to rozdelene na viac miestnosti takze som tam bola niekedy aj sama. Stroje super aj aerobne aj na posilnovanie.
A trietia posilka ta je tu pri mne na Terase v cestre volneho casu na orgovanovej a tam mi chodi priatel a kamarati . Je dost lacna ale zas podla mna pre zeny nie. Malo strojov a malo aerobnych strojov. No videla som tam aj zeny chodit. Ja do centra chodievam na aerobic a ten je super a lacny.

anezob...

zenska posilovna na stefanikovej bola dobra ale uz len bola. Zrusena je uz druhy rok a taka uz asi ani nieje, aj ja hladam nieco podobne.