Pichanie v hlave

Zanetabbb

No ja mam problemi s krčnov chrpticov doktor mi povedal ze ked ma bude pichat v hlave tak si mam zmerat tlak ale tlak som mala dobry moze to byt aj s chrptice aj tu moznost schvalil.

ahjaj

Bolesť hlavy je síce syndrómom mozgové ho nádoru, ale bývajú tam aj iné príznaky, nielen bolesť hlavy.
Odporúčam návštevu obvodného s výmenný lístkom k neurológovi. Tam potom MR a CT mozgu, EEG.
Príčina však môže byť aj krvný tlak, nedostatok tekutín, alebo z krčnej chrbtice.

Zanetabbb

Skoro každy den ma picha v hornej časti hlavy a ked si chytam hlavu no vlasme tu čast kde ma to picha tak ma tam velmi boli a neviem co stim stim bojim sa ze to moze byt aj nador

Natalia123

Najskor to je spazmus v krcnej chrbtici, pokial je pichanie v hlave taky pocit elektrickych impulzov, palčíva, pichava bolest. tak je to blok v krcnej chrbtici. mas zablokovany nerv, a treba ist fyzioterapeutovi ktory ta odblokuje,a nasledne budes rehabilitovat. bude to trvat velmi dlho kym sa polepsi. ovsem ak je to tento problem.

dializa

už asi 3 dni ma picha v pravo hore na hlave.mam asi tyžden vytiahnuty zub v pravo dole,a niekedy to picha vzajomne,je to velmi intenzivne pichanie.neviem čo ma robit či mam ešte čakat,alebo ist k lekarovi.ten zub čo bol tahany tak bol tiež velmi zapaleny.poradit prosim.

jessica56

Ahojte, mňa pichá pri sánku, či ako sa to volá, tak na ľavo hlava, sa to ťahá až pri ľavé oko. Čo to môže byť?? ĎAKUJEM!!!

michaela1234

ahojte akurat som sa o tomto chcela ist poradit a teraz tu čitam taku istu temu ...
asi nie som jedina no je to fakt neprijemne čo to može byt