Kazdy vecer spinave gatky

Príspevok v téme: Kazdy vecer spinave gatky
monika4566

Ahojte. Nikdy som sa nad tym nezamyslala, no teraz ma tak napadlo, ze ci je normalne ked kazdy den si menim spodnu bielizen a nikdyn ieje cista vzdy su na nej vytoky bielej farby, nic ma neboli ani nic, vytoky nepremokaju ani nic proste ich mam kazdy den. Je to normalne ? alebo by taketo vytoky mali byt len pocas ovulacie ?

zuuzu

No ja som mala nejaku ifekciu...som sa ale 2 mesiace liecila...no vtedy som mala taky da sa povedat...priesvity...ale bola tam aj trosku krv.A nebola si len tak u gynekologa?

monika4566

a zuzu nemas vytoky ? wa jak ti je dobre ciz nemusis pouzvat ani intimky , a ake si mala vytoky ze si bola za gynekologom a ten ti pomohol ?

monika4566

ja pouzivam mydlo na intimnu hygienu. teraz som cital aze vraj problem je vtedy ked zena nema ziadne vytoky. Ja neviem asi sme kazda ina . A mna nicneboli ani nic, no neviem , ale som rada ze niesom sama:)

lesslie

ja vytoky nemam kazdy den, vlasten len pocas ovulacie, inak nic...ale viem, ze je to normalne kazdy den, kadza sme ina...ak ta nic neboli, vytok nezapacha, nesvrbi, nema cudnu farbu zelenu zltu alebo tak, tak sa nic nedeje, daj si intimku a skus pouzivat gel pre intimnu hygienu v sprche

coocakavat

ano priesvitny vytok je uplne normalny u kazdej zeny. bude sa objavovat aj pocas, respektive po pohlavnom styku vo vacsom mnozstve, lebo tam ma za ulohu zvlhcit.

zuuzu

Ja vytoky nemavam..a ked mam tak idem ku gynekologovy...uz som asi rok nemala vytok :)skus pouzivat gel na intimnu hygienu ak nepouzivas..

ojka

Nie každý výtok z pošvy predstavuje infekciu. Napríklad v priebehu menštruačného cyklu sa vplyvom ženských hormónov mení charakter a množstvo pošvového sekrétu. Najväčšia produkcia tohto sekrétu je v strede menštruačného cyklu,t.j. obdobie okolo ovulácie a je hormonálne podmienená. Ide o normálny proces, ktorý nie je v žiadnych súvislostiach s infekčným postihnutím pošvy. Takýto druh výtoku je nesvrbivý, číry, sklovito priehľadný, niekedy slabo „mliečne” zakalený a nezapácha. Nie je sprevádzaný bolesťami pri pohlavnom styku, zvýšenou telesnou teplotou, potiažami pri močení, či pobolievaním v oblasti podbruška.
Ak niečo z tohto nesedí, tak treba asi fakt zabehnut preistotu na gynekologiu (;
No a ešte, spodnu bielizen je lepšie si pravidelne meniť každý den, aj ked sa nám nezdá špinavá. (;