Ahojte, asi mesiac počujem v uchu tep, hlavne v sede a lahu v klude . Poradí mi niekto, čo to je? Vďaka
Tep v ušiach
Tiež dnes od rána počujem tep v lavom uchu neviem čo s tým a dost ma to znervoznuje.
Ja to počujem tiež v ľavom uchu a myslel som si, že je to zvýšený tlak. Ale práve som zistil, že je to asi z krčnej chrbtice. Keď dám bradu dopredu, počujem to, keď ju dám čo najbližšie ku krku prestane to. To bude tým sedením za počítačom a v aute. Mal by som určite viac športovať.
Nesmysl ušní, je to od krční páteře, pomůžou rehabilitace.
skus vysadit kaavu a kofein celkovo mne to pomohlo zistila som ze ked vypijem kavu alebo kolu tak sa mi to hned vrati pritom na usnom to je v poriadku
tlak ma 2 hodnoty
urcite by som to riesil vyhradne na usnom
Mozu byt aj zapchate cievy. Staci potom trochu zdvihnut tlak, nemusi byt ani velky, alebo sa nejakou pricinou zuzi este cieva, tlak v nej narasta.
Byva to napr. zanasanim ciev tukom. Moze celkom dobre pomoct doplnok stravy Lecitin, ktory odburava cholesterol, precistuje a posilnuje steny ciev.
Priatelka tak mala migreny. Zacala uzivat lecitin, obcas caj z hlohu. Predtym bola na vysetreni tlaku, ci stitnej zlazy a nic nenasli. Ako to zacala uzivat, tak bol pokoj. Posledne to zacala flakat v uzivani, zase sa to vratilo. Moc zdravo sa nestravuje pritom.
Staci, ze sa vlasocnice, ci nejake cievy zanesu, trochu stresu, alebo zmena tlaku, polohy pri lezani - a uz je problem s priepustnostou ciev.
Pritom byva problem to zistit u pacientov, hlavne ak je to v mensich cievkach.
Tlak mám do 130, ale pijem málo - tekutín..
to mám aj ja....tlak mám v poriadku a pijem viac než je normálne.... pociťujem to iba keď ležím na ľavom uchu.... netuším čo to je...
Problem asi s tlakom. Moze byt napr. husta krv, treba pit vela vody.
Pripadne vysoky tlak - na regulaciu je dobry caj z hlohu, pripadne lepsie tinktura hlohova.