ANALNY SEX - MOJ PROBLEM

Príspevok v téme: ANALNY SEX - MOJ PROBLEM
vychutnavacka:-)

Ahojte,chcem sa nieco opytat. Velmi ma vzrusuje predstava analu, o priatelovi ani nehovorim, lizanie a prstik v zadocku milujem. Ale teraz ta velmi intimna otazka. Co preboha robite preto aby tam necakalo nieco neprijemne? Kazdy pise, chod na zachod, ale niekedy to predsa nejde tak lahko. Tak co robite? Mate nejake tipy? Klistir sa da robit len ked je crevo prazdne a nic necaka na vylucenie nie? Pokecajte o tom so mnou.Mam nejake zmiesane pocity z toho...

laco

Pred análom sa osprchuješ, odmontuješ ružu zo sprchy a napustíš vodu do análu. Po pár sekundách všetko bude striekať vom. Zopakuješ to niekoľkokrát, kým z tvojho zadku nebude streikať čistá voda. To isté urobíš aj partnerke, partnerovi. Nasleduje fantastický sex.

aneta05

Vedel by mi niekto poradit? už som s partnerom skušala anal niekolko krát, ale nikdy sa to nepodarilo... velmi to bolelo, vošiel tam len žalud....

fufinka17

Ved vychutnavacka sa nepyta ci ma do toho ist alebo nie!ludia citajte to pozorne ma ten problem ze ked do nej partner vojde aby necitil nieco nezelane!KOMPRENDE?!!

brankko

bublifuk na to tazko nieco extra odporucat, musi byt na to atmoska, uvolnit sa, dat si krasnu predohru a ked si budete isti hlavne nezabudnut na gel, treba ist na to pomaly a keby nahodou bola bolest tak hned skoncit alebo pockat chvilu a potom znova skusit pokial to chces spravit pre partnera, u teba asi treba zacat s prstom aby si bola aspon troska "pripravena" a potom by to uz malo ist "samo" ;-)

bublifuk

ok ja viem ze toto tu uz asi bolo ale co robit ked mi vadi uz aj ten prstik? velmi rada by som to skusila hlavne teda kvoli frajerovi ale ked mi aj prstik sposobuje problemy co uz potom keby doslo co k comu to by bol asi iny masaker. aku strategiu mi odporucate?

love doctor

jednoznacne odporucam pouzit kondom. potom aj ked caka prekvapenie, kondom sa vyhodi a partner je cisty ako predtym.