ahojte...som v 3tom mesiaci tehotenstva..a s manzelom by sme chceli strasne mat chlapceka len ja si myslim ze to bude dievčatko...v poslednej dobe nemam s pletou vobec problemy, citim sa taka krajsia...a hovori sa predsa ze chlapec berie krasu a dievčatko ju mamine dava...tak teraz neviem...aj vy ste to tak mali a potvrdilo sa vam to? alebo je to blbost a mame len vyckat az nam lekar oznami co to bude?! dakujem
pohlavie dieťatka
tiez nesuhlasim, sesternica cakala chlapca, ale podla toho, ako sa jej zhorsila plet atd, tak vsetci hovorili, ze to bude dievca, a sestra bolo pri dvoch dievcatach stale pekna, nic sa nezhorsilo, takze tak.
no mozno si si nevsimol ze ospatnela :) ja som opeknela, pri chlapcovi, a keby si bol zena a vnimal vsetky tie tehotne, ako sa menia, co sa im narodi, reci okolo toho - tých veru je, plus tie babske reči, ktoré trvajú stárocia - aj pranostiky maju svoj povod v pozorovani, nie? je pravda ze to nefunguje na 100 percent, ale prevazne ano, tipujem na tych 80percent.
jajka
bola, respektive si,jedna z mala realne uvazujucich ludi na tomto fore,ostanme pri tom prosim
ja mam dceru a moja zena ,uz chvalabohu byvala,bola stale skareda rovnako:(
sorry za preklep :)
dokonca si myslim ze sa to da aj vedecky pekne zdôvodnit. ked cakas chlapca, opeknies lebo tvoje telo si berie muzske hormony pre chlapca, a ked dievca, ospatnies ( koza, vlasy) lebo dievca spotrebuje tie zensky hormony. hm?
aj som si myslela ze ta tato tema vytoci, ako ta poznam:) ale neveril by si, je to pravda, mam to odpozorovane
jajka
nebol a nebudem,dufam
ked chce radu,poradim jej jedine normalne.
ked si chce o tom vypisovat a delit sa o radosti a starosti tehotenstva a vypisovat sa taketo typicke veci tak ok,ale nech potom inac formuluje otazku.vies,urcovat pohlavie podla toho ci opeknie alebo oskaredne mna ako pragmatika vytaca do otacok
karioll, este si nebol tehotny ze :)
no,pozeram ze stredovek sa vratil
ked si opeknela, mal by to byt chlapec