HIV - bojím sa

Príspevok v téme: HIV - bojím sa
dadka vystrašená

Ahojte.Pred polrokom som bola darovať krv a zistili mi reakciu na HIV protilátky. Presnejšie testy v NRC ukázali, že protilátky sú negatívne, ale zavolali ma na skúšobnú vzorku. Na moje prekvapenie - opäť reakcia na protilátky, bola som vyradená z darcovstva a odporučili mi ísť k môjmu lekárovi vo vlastnom záujme( komunikácia stále len listom, čo mi na optimizme teda nepridalo)Môj obvoďák mi zobral krv a dal ju testovať na všeličo, aj protilátky na HIV. Všetko bolo v poriadku až na ne - znovu pozitívna reakcia..Keďže mi povedal, že on sa s HIV ešte nestretol, poslal moju vzorku na Kramáre - do týždňa som mala výsledky, opäť pozitívne! Povedal mi to po telefóne, ale nič bližšie nevedel, ani aké testy mi tam robili. Ale vraj si ma oni listom opäť zavolajú. Neviete si predstaviť, aká som z toho nervózna- nepatrím do rizikovej skupina, mám niekoľko rokov toho istého partnera, žiadne drogy...a teraz len čakám....

love doctor

horsie je ked ma partner na dasnach nejaku ranu a ta krvaca, co tak lahko nezistis. Vtedy je sanca prenosu ovela vyssia.

igino

a je mozny aj prenos hiv slinami? tiez mi zistili pri darovani krvi zvysene hodnoty a teraz cakam na vysledky z NRC. bolo to len o 2 stotiny vyssie ako je norma ale aj tak mam obavy. prenos krvou a pohlavnym stykom mozem vylucit.

dadka vystrašená

Ahojte! Tak už viem - negatívna!! Môj obvoďák ma dokonale vyplašil! Ale už prvá negatívna správa bola pravdivá a protilátky som mala len reaktívne, nie pozitívne - a to je rozdiel! Teraz mám už aj nové výsledky z predvianočných testov, ktoré dal robiť obvodný doktor NRC a naozaj sú negatívne - takže super, teším sa! ...len som sa chcela podeliť, pekný deň!

slusny_muz

No ako prve by si mal priatela naozaj tam dotlacit, aspon vylucis jednu moznost. Moznost zameny vzorky v NRC HIV centre je uplne miziva. Je pravda ze u nas na SLovensku je infikovanych len male percento ludi aj to 80 % predstavuju homosexuali. Takze mozno pojde o nejaku krizovu reakciu. Ale uvidis ako vyjdu testy tvojemu priatelovi

dadka vystrašená

nebol mi neverný, ani nepoznám nikoho infikovaného..to je ne tom to blbé - že netuším, ako by som sa mohla nakaziť..a myslíte, že keď som tie podrobnejšie testy v NRC mala negatívne, že by pozitivita mohla byť falošná?....spolieham na to, viete...ale aj tak sa bojím, skúsim asi priateľa zajtra dokopať k tým testom.

123456

povedz partnerovi nech ide aj on na testy... nemusi ti byt neverny... ale mozno mal pred tebou nejaku inu babu alebo mal nejake ine rizikove spravanie... necakaj... chodte na testy hned zajtra... to nie ne sranda!!!