ahojte.mala som sex pocas menstruacie a bez ochrany.k tomu vsetkemu sme boli obidvaja pripity,co by az tak nevadilo.bol to asi stvrty den menstruacie.prosim kto ma s tym skusenost a neotehotnel.musi sa otehotniet?pocula som,ze prave pocas menstruacie je mala pravdepodobnost.antikoncepciu neberiem ani nechcem.dakujem z odpovede.viem,ze je teraz neskoro,ale..................
musim otehotniet?
dobre nooo tak by si uz mala aspon celu skolku ked nie skolu :D :D
lenuliatko, no teraz si ma podcenila, kebyze len patorcata :D
Orgazmus nesuvisi s otehotnenim, iba tolko, ze pri orgazme sa krcok maternice zacne ako chobotnica tocit a prilepovat na steny posvy a vcucavat spermie. Nepozerate dokumentarne filmy ci co?
Pravdepodobne nie si tehotna, ale aspon sa pouc. To ze ale nie si ti na stopro nemoze zarucit nikto. Toto su iba rady a domnienky laikov.
Vela stastia
fiiiiha mame novy poznatok.otehotnenie suvisi s orgazmom :D desmodka ty by si uz asi mali patorcata co?
llka051:orgazmus nesuvisi s otehotnenim.mozes otehotniet aj pocas menzesu.
co ma otehotnenie s tvojim orgazmom??? dalsia 15 :(
Problem? - co viem ovulacia je 12-24 hodin. Takze tam moze byt problemov viac. Treba skusat
pocas plodnych dni sa zase do mna vystriekal kramy mi zatial nemeskaju aj som si robila tehotensky test a ukazalo mi,ze niesom tehotna co je velka skoda pretoze tuzim po dalsom dietati kramy urcite dostanem pretoze to citim bolia ma prsia
ale zena moze byt teehotna a mat mendzes do akeho mesiaca tehotenstva mozem mat kramy?
ked mi skoncia kramy mozem si potom spravit tehotensky test?
mozee byt niekde problem ked neotehotnem pocas plodnych dni?
ja som mala ties pocas menstruacie nechraneny pohlavny styk dokonca sa do mna aj vystriekal a neotehotnela som