Potrat

Príspevok v téme: Potrat
slavena

Ahojte babenky, nemate niektora skusenosti s potratom? Som poo potrate 2 mesiace. 6-to nedelie mi preslo celkom fajn, v siedmom tyzdni som dostala menzes, ale taky hrozny ze tlak mi vyskocil na 173/116, no hroza, tieklo zo mna ako z prasata a na druhy den som zase mala moc nizky 106/59 a dost sa mi to zaclo opakovat. Mam ist aj n a kontrolu, len dcerku mam choru tak nechcem labzovat. Este tomu som aj ochorela. Od menzesu mam stale taky hnedy vytok az niekedy cierny akoby a v nom zmes krvi. Viete mim niektora poradit. Uzivala som JAZ antikoncepciu a velmi mi pomohla, ale to bolo este pred otehotnenim. Teraz neuzivam nic, len prezivam neustaly stres.

jaLENja

Podľa mňa choď čo najskôr k lekárovi, dcérku ti niekto isto postráži, nech si manžel zoberie voľno a ty tam zavolaj a proste nech ťa vezme na hodinu... veď strácaš veľa krvi, to ti môže uškodiť. Zariadiť sa to isto dá... alebo proste choď večer na pohotovosť, ak sa inak nedá.

EliskaH

Nepoznam to, nic o tom neviem,ale musi to byt strasny pocit.... drzim palce nech sa z toho najhorsieho obdobia co najrychlejsie dostanes...