tma, chlad, smutok, zlost...to je to co ma nici..kricim,ale nik ma nepocuva,ved mna vlastne ani nik nevidi, taka mala bezvyznamna nula...si niekedy pripadam...a mozno je to iba klam...
TMA, CHLAD, SMUTOK,ZLOST...
kleo, prosim ta, kolko beries toho Rivotrilu a ako dlho?
Ahojte ja berem Rivotril už dlho dva roky chcem prestat ale mam depku po rozvode a aj ked znizujem davku moje telo si ho pyta nervozna som a upadam naspat do tmy
Pocity viny su nasledkom nespravneho presvedcenia, to znamena negativneho myslenia, ktore vedie k sebatryzneniu
podvedomie ma svoju moc
Ano, su stavy, choroby, ktore sa nezvladnu bez lekara. Je dobre, Ana, ze sa liecis. A napisala si krasnu pravdu o nekonecnej mudrosti podvedomia, ZDRAVEHO podvedomia. A to dosiahnut pomoze odborna liecba. Ale len pomoze, to najdolezitejsie mas v sebe...Drzim palce, bude zase vsetko OK.
pre dr hujer:
som na tom podobne, az na tu hospitalizaciu, len pravidelne navstevy u psychiatra..
skoda... ale keby si niekedy dostala chut... tak si rada popisem... alebo si aspon precitam, ako sa citis ty
ten, kto nevidi vychodisko z tazkej situacie, urobi najlepsie,ak vsetko zveri nekonecnej mudrosti podvedomia
freya..prepac, nechcem si asi ani s nikym pisat...len tak premyslam