Ja by som sa chcela informovat ohladom mikrodermabrazie.............
Ake s nou mate skusenosti??? Zabrala na jazvy a flaky po akne??? Po akom case??? Kolko vas to stalo???
A este jedna otazka: Kde by som zohnala mirodermabraziu od Mary Kay??? Da sa zohnat niekde v lekarni, v drogerii....???? A kolko asi stoji??? Dakujem za rady
Ohľadom mikrodermabrázie
ahoj ...ja som sa vela docitala na rossmann.sk urcite aj na inych strankach sa dozvies viac,ale tento clanok mi pomohol... zaujimava procedura na osetrenie tvare..
mikrodermabrazia je mechanicke obrusenie pleti bud kristalikmi oxydu hliniteho, alebo teraz su aj pristroje s diamantovymi hlavicami. osetrenia robia aj v kozmetickych salonoch. na domace pouzitie je aj sada z Mary kay, ale treba uviest, ze to nie je take intenzivne ako ked sa urobi s pristrojim.
ja som chodila na mikrodermabraziu s rozsirenymi porami minulu zimu. bola so tak 4-5x. ja som bola velmi spokojna. plet bola taka cistejsia, jemnejsia a roziarena.
mne ked robili mikrodermabraziu, tak na mna po cely cas svietilo nejake pulzne svetlo, ci co. Preto si myslim, ze je aj tak lepsie ist do centra, nez sa peelingovat doma. Aj mi lekarka vysvetlovala, preco je tam to svetlo, aku ma frekvenciu a co to pre plet znamena. Tak ja sa nehadam, ked tvrdite, ze mary kay a oriflame maju mikrodermabraziu. Skor sa pytam, ci to bude mat aj ziadanu kvalitu, oriflame nie je kvalitna znacka.
Uz si vsak nepamatam, kolko sa nesmie ist na slnko, skus pohladat na nete, urcite to niekde najdes :-)
ano, teraz mavaju kozmetiky svoje domace mikrodermabraziove sady, takze blbost to neni... videla som taku vecicku aj u oriflame a raz to bolo dokonca tusim aj zlacnene na 20 eur. ale radsej by som si to isla dat spravit normalne do takeho lekarskeho studia... moze sa pritom clovek opalovat? kolko po zakroku sa musi vyhybat slnku, alebo solarku?
Ale ja som niekde citala, ze existuje aj taky peeling Mikrodermabrazia Mary Kay, ktory si mozem davat aj doma...len nemam sajnu, kde to zohnat....A taktiez, kolko to stoji
mikrodermabrazia je zakrok, ktory robia v kozemticko-medicinskom centre... to sa kupit neda, sak to robia pristroje. Stalo ma to pred 2 rokmi cca 600 Sk, no vysledky su individualne. Zavisi od poskodenia pleti.