ahojte, mam taku divnu otazku a neodvazim sa to spytat niekoho na rovinu. som tehotna, zacinam 3.mesiac a je mi kazdy den strasne zle, na vracanie, ak ste boli tehotne viete o com hovorim. mam š krat denne pocit ze som zjedla nieco pokazene. je mi zle ale este som ani raz nevracala. nie je lepsie ak si vracanie vyvolam a bude mi lepsie? strcit prst do ust a je to vonku alebo aspon ta kyselina. je to zdrave alebo by sa to nemalo robit? moja mama mi to zvykla hovorit ked som bola mladsia a byvalo mi zle, "chod sa vyvracat" ale neviem ci je to spravne. poradte mi prosim, nechcem urobit chybu ale uz nevladzem znasat tu hnusnu nevolnost. radsej by som vracala 5 krat denne ako cely den nevladala zit... dakujem
Tehotna, hrozna nevolnost no ziadne vracanie
Milá camilla, nemusíš trpieť! Ak je Tvoj problém spojený s Tvojím tehotenstvom, skús použiť PrimaBellu.
Je to úplne nová vec, sama som ju vyskúšala! Je to bezlieková liečba nevoľnosti a zvracania vyvolaného tehotenstvom. Sú to také hodinky, ktoré si dáš na zápästie a po zapnutí stimulujú centrum nevoľnosti a zvracania v mozgu. Fakt super vec. Vďaka Primabelle som dostala pod kontrolu svoj problém a ešte som ochránila svoje dieťatko pred možným rizikom vplyvu liekov proti zvracaniu...
korka nemozu este prist priznaky urcite
Korka ďalšia hus čo si namýšla že je tehotná načo sexuješ ked sa tu potom pýtaš kraviny.čo do teba niekto odtialto vidí či si tehotná trhnutá jedna
ahojte.Poradte mi prosím.Mala som stik pred 5-timy dnami a už 2dni ráno mi býva zle.Môžem byt tehotná?Môžu príst tieto príznaky už po 3-troch,4- roch dnoch?Nie je to skoro?
ja tiez suhlasim co pisu baby, nevracat ak to nechce samo. mne bolo divne prvy a druhy mesiac, v tretom sa pomalicky spustalo zvracanie, stvrty bol kriticky 3x denne a potom to prestalo ale je to samozrejme individualne. ty mozno nezvracas vobec len mas taky pocit. neboj to prejde. mne napr.sa to zvracanie vratilo ku koncu 7mesiaca az do konca pretoze mi maternica tlaci na zaludocek. teraz som v 39tt. drzim palce
Potvrdzujem, co pise zlutasek.
U mna to bolo celkom rovnako, pri prvom tehotenstve velmi zle az do konca piateho mesiaca. Nevracala som ani raz, ale zle mu byvalo 24hod. denne, na tento pocit som sa prebudzala a vever zaspavala. Jedla som ako muska, velmi malo, ale bola som rada, ze som vobec do seba nieco dostala. Aj som schudla, vyzerala som strasne unevene, az choro, nebol to dobry pocit. Vydrzala som, potom to preslo.
Pri druhom tehotenstve mi byvalo zle, ale uz nie cely den, skor v tej druhej polovici a po necelych 3tyzdnoch to preslo a zvysok tehot. som sa citila vyborne.
Nie, nevracaj! To ti nepomoze, nemas totiz naozaj pokazeny zaludok, nemas tam nic, co by muselo von.
Mne tiez bolo takto, do konca 4.mesiaca (kalendarneho). A tiez som nevracala. Len som mala pocit, ze som zjedla pokazenu klobasu. Pri druhom tehotenstve to zacalo a po 2 tyzdnoch skoncilo, ak ta to potesi :)
Mne nebolo zle len vtedy, ked som jedla. Ked som bola hladna, alebo aj najedena, vzdy mi bolo zle. Takze po trosicke papaj, ale pozor, neprejedaj sa, strasne priberies a uskodis si (vyssie riziko hypertenzie, cukrovky, opuchov).
Neexistuje ina rada, len vydrzat, nebude to naveky.
mne tiez bolo zle zo zaciatku a to som ucka a vies si predstavit ako to vyzeralo. ale poradili mi, rano zjest neaku susienku maslovu, alebo be/be som jedla. najprv som myslela, ze mi nic neprejde dole hrdlom, ale fakt to pomaha. postupne sa to ukludnilo. ale aj tak som musela skoro vzdy vybehnut z elektricky, predychat to a ist znova. urcite nevracaj, snaz sa to popreglgat neako, alebo zapit a zajest po troska. nie nicoho vela naraz.
drzim palce.