mám priateľa rok a pol, všetko bolo v pohode kým som neprišla na to, že od oktobra si písal s jednou babou. Veľmi som sa v nom sklamala a rozišla som sa s ním. Mám ho však strašne rada a odpustila som mu. On vraví, že to prenho nič neznamenalo že si s nou len dopisoval, to by mi nevadilo, kebyže tam nebol flirt a oslovenia ako hviezdička a tak. Pritom celý čas mi tvrdil že si s nikým nepíše a podozrieval mna. Chcem mu znovu veriť a pozerať sa nanho tak ako predtým mám strach a vlastne po tomnto ani neviem s kým to som. Veľa ľudí hovorí, že ma má rád a určite to bolo len z nudy, ale aj tak strašne ma to bolí a neviem sa z toho dostať,lebo ja som mu dala všetko jednu vec nemohol povedať čo mu chýba.
ako mu mám veriť a netrápiť sa
No nikde nie je napisane, ze mu musis verit. Je to ciste tvoja vec, ci niekomu veris, alebo nie. Pokial ho tym neobtazujes, tak je vsetko v poriadku.
poznám to, práve riešim to isté. neviem či mu veriť, snažím sa , ale nejde mi to. Stále ho preverujem a aj keď zistím , že je všetko ok, stále v tom hľadám niečo zlé. Je to ťažké a neviem či to dokážem. Som človek, ktorý verí na 100%, ale po jednom sklamaní už tomu človeku neviem veriť. Jednoducho mi to nejde aj keď veľmi chcem.
ja som mala priatela, ktory si dopisoval s babami stale... oslovoval ich milacik, mojko...atd. Vysvetloval mi, ze to je normalne, ale ked som sa tak zamyslela, aj ja tak niekedy oslovim svojho byvaleho spoluziaka z vysokej, ze ahoj zlato, aj cmuk... a nemyslim to tak, ze by som s nim uz nieco mala. Jednoducho je to taka komunikacia... A hovori sa, co oko nevidi, to srdce neboli. Cize ak by som videla, ze moj priatel si tak pise s inou, tiez by mi to asi prekazalo, hoci si tak pisem aj ja s kolegami a priatelmi... Takze v tomto pripade ho nechat, pokial to ozaj nemysli vazne.A zase doveruj preveruj... Takze treba si vydiskutovat, co s nou ma a ked nic, tak nechaj to tak a skus na to nemysliet.
je to len chlap :-0 a zavisi od veku teraz si len pise, neskorsom veku pokroci s pisania trochu vyssie :-0
to je udel zien, bud sa budes trapit a nic nevyriesis alebo si aj ty zacni dopisovat s inymi a je to... zivot je kratky na taketo sprostosti uzivaj si....