ako mu mám veriť a netrápiť sa

Príspevok v téme: ako mu mám veriť a netrápiť sa
zuzka2445

mám priateľa rok a pol, všetko bolo v pohode kým som neprišla na to, že od oktobra si písal s jednou babou. Veľmi som sa v nom sklamala a rozišla som sa s ním. Mám ho však strašne rada a odpustila som mu. On vraví, že to prenho nič neznamenalo že si s nou len dopisoval, to by mi nevadilo, kebyže tam nebol flirt a oslovenia ako hviezdička a tak. Pritom celý čas mi tvrdil že si s nikým nepíše a podozrieval mna. Chcem mu znovu veriť a pozerať sa nanho tak ako predtým mám strach a vlastne po tomnto ani neviem s kým to som. Veľa ľudí hovorí, že ma má rád a určite to bolo len z nudy, ale aj tak strašne ma to bolí a neviem sa z toho dostať,lebo ja som mu dala všetko jednu vec nemohol povedať čo mu chýba.

uhlie

No nikde nie je napisane, ze mu musis verit. Je to ciste tvoja vec, ci niekomu veris, alebo nie. Pokial ho tym neobtazujes, tak je vsetko v poriadku.

Paralia

poznám to, práve riešim to isté. neviem či mu veriť, snažím sa , ale nejde mi to. Stále ho preverujem a aj keď zistím , že je všetko ok, stále v tom hľadám niečo zlé. Je to ťažké a neviem či to dokážem. Som človek, ktorý verí na 100%, ale po jednom sklamaní už tomu človeku neviem veriť. Jednoducho mi to nejde aj keď veľmi chcem.

rada

ja som mala priatela, ktory si dopisoval s babami stale... oslovoval ich milacik, mojko...atd. Vysvetloval mi, ze to je normalne, ale ked som sa tak zamyslela, aj ja tak niekedy oslovim svojho byvaleho spoluziaka z vysokej, ze ahoj zlato, aj cmuk... a nemyslim to tak, ze by som s nim uz nieco mala. Jednoducho je to taka komunikacia... A hovori sa, co oko nevidi, to srdce neboli. Cize ak by som videla, ze moj priatel si tak pise s inou, tiez by mi to asi prekazalo, hoci si tak pisem aj ja s kolegami a priatelmi... Takze v tomto pripade ho nechat, pokial to ozaj nemysli vazne.A zase doveruj preveruj... Takze treba si vydiskutovat, co s nou ma a ked nic, tak nechaj to tak a skus na to nemysliet.

tina78

je to len chlap :-0 a zavisi od veku teraz si len pise, neskorsom veku pokroci s pisania trochu vyssie :-0
to je udel zien, bud sa budes trapit a nic nevyriesis alebo si aj ty zacni dopisovat s inymi a je to... zivot je kratky na taketo sprostosti uzivaj si....