.. nechcem tu zakladat nejaku alkacsku temu, ale .. zaujimalo by ma, co pijete, ked obcas vybehnete von :o) nieco, po com hlavne na druhy den nejde roztrhat hlavicku.. ja totiz bezne nepijem, a ked sa obcas stane, ze si nieco dam, vacsinou mi je na druhy den dost spatne, hoci vela nepopijem.. je nejaky "lahky" alkohol, ktory mate radi? :o)))
najlepsi alkohol :o)
cipana: to si děláš snad srandu, ne ty vole? Každý pije alkohol za účelom opiť sa? Si odkiaľ prišla?
My si doma otvoríme občas víno. Keď som v kaviarni, tak si občas dáme koňak...
Ja ti poviem tak ako je :D ked sa nechceš opit tak nepi ... čo s toho máš? ... ja bežne s kamaratmi vyžerem 4 - 5 7-deciek vodky a uš sme taky prepitý ze na druhy den bud dáme znova alebo ak sa ide do roboty tak nie ... prestávka nehehe ... proste človek ked pije tak sa chce asi opit a nerieši či mu bude zle ... a ked nechceš byt opity/a tak nepi vobec ... chod do krčmy na pivo alebo kofolu a hotovo ... alebo si daj lacne kviko a zistiš čo je dunihlav :d :d
ja mam rada fernet citrus ale hnusná opica je z neho :) ale najviac pijem asi Nicolausku s bullom alebo s dzusom
bibba: no tu vodku s mliekom mi namiesal stryko a tiez som ohrnala nosom, ze ved to musi byt nechutne, ale bolo to v pohode :D to mlieko vobec necitit:))
A tu becherovku s tonicom, co som odporucala, po sobotanjasom hyreni uz neodporucam :D :D
ja to sice nemam odskusane, ale pocula som o "vodnikovom semene" :D do zeleneho absinthu alebo do zelenej (pepermintovy liker) naliat smotanu
alzbee ty si naozaj jedinecna. vodka s mliekom znie naozaj dost nechutne ale znie to aj zaujimavo :) mozno treba vyskusat :D
skus malibu :) Je to sice trosku drahsie (haha, ja na to mam, v parlamente pokradnem najviac, haha), ale ma vybornu chut, aj vonu a nie je vobec silne :P
Inak viem, ze mnohym to bude zniet nechutne, ale celkom dobra je aj vodka s mliekom...a cloveku nie je na druhy den zle, kedze sa to v zaludku hned neutralizuje, ci co sa s tym robi :D
ja strasne neoblubujem tie bilinkove liekry ako fernet, becherovka, atd atd...
takze klasika vodka s dzusom, alebo tequila s dzusom. ale ekd mavame oslavy alebo tak tak kupujeme vacsinou vodku absolut, rozne prichute a tie su dobre vsetky, necitit v nich az tak alkohol, vseobecne ma rada vodku lebo je taka...ako keby "bezchutna" :)
ja som asi presla vsetkym az sa mi vsetko znechutilo :-) ale na ovocne nedam dopustit toto obdobie...cize ceresna, malina, marhula, hruska...okrem slivky...k tomu mineralka zistili sme s kamoskou ze ked pijeme k tomu vela mineralky na dalsi den nam nieje zle ...:-) nazdravie